2.3.2022 var 141 FN-länder mot Ryssland i Ukraina, nu bara 58, av totalt 193. Fulmedia tiger!

Tuesday, 30 August 2022 02:06

Källa

Paul Steigan från Norge och Anders Romelsjö kom med en sensationell Ukraina-nyhet:

"Onsdagens deklaration i FN:s generalförsamling om Ukraina är en icke- nyhet i västerländska medier, inklusive de norska (liksom de svenska, ö.a.). Inte konstigt, för det avslöjar en oväntat stark stämningsförändring i synen på kriget i Ukraina.

Det var Ukrainas permanenta FN-representant, Sergey Kislitsa, som presenterade dokumentet och hänvisade till undertecknarna. Deklarationen fördömer Ryssland, och kräver att ryssarna stoppar den militära operationen i Ukraina och drar tillbaka sina styrkor från landet.

Av FN:s 193 medlemsländer stödde endast 58 länder, mindre än en tredjedel, deklarationen denna gång, enligt den ryska telegrambyrån TASS (Se även här.). Förra gången, den 2 mars, stödde totalt 141 stater samma uppmaning. Över 80 länder har ändrat uppfattning under de senaste sex månaderna.

Bland de 58 undertecknarna finns USA, Storbritannien, andra länder som är associerade med EU och/eller NATO, Georgien, Turkiet och länder som Japan, Australien, amerikanska småsatelliter och naturligtvis Kiev-regimen i Ukraina. Kort sagt, det så kallade ”internationella samfundet” som inte existerar.

– En sådan försvagning av den antiryska ställningen i FN under loppet av ett halvår talar sitt eget språk om hur konflikten uppfattas i huvuddelen av världssamfundet, förutom Nato-länderna och deras klienter, skriver Artur Vyacheslavovich på Anti-Mai-dan .

Det finns förmodligen flera orsaker till denna tydliga attitydförändring i opinionen.

Det har blivit mycket tydligare att detta är ett krig mellan USA och dess ombud mot Ryssland, att folket i Ukraina bara spelar rollen som kanonmat, och att det är USA som använder de smutsiga tricken i kriget. Dessutom påverkar de västerländska sanktionerna nu hela världsekonomin. ....."

.

Läs även på Nya Dagbladet:

"Det ryska målet var aldrig att ta Kiev, utan att förstöra den ukrainska militären. Att ”demilitarisering” kommer att fortsätta att vara det ryska målet tills ukrainarna ber om att ge upp och accepterar ryssarnas villkor är troligen givet. Det skriver analytikern Paul Craig Roberts i sin summering av kriget i Ukraina."

Läs även:

Amnesty på ”likvideringslista” i Ukraina

 

Ukraine Regime Led by Zelensky Kidnaps Student Dissidents, Bans Opposition Parties, Shuts Down Independent Media, Commits Egregious War Crimes and Imposes Regressive Labor Laws

 

https://youtu.be/geW6G8_855k

 

https://youtu.be/bOkzRRg0nko

 

 

You must be logged in to comment.