Svenska massmedia hjälper Turkiet att hjälpa ISIS

Wednesday, 09 December 2015 15:41

Gammelmedia i Väst och naturligtvis också i Sverige har tigit om Turkiets invasion i Irak och Syrien nyligen, för att säkra köpet av stulen olja från ISIS (alla som skriver IS enligt ISIS:s önskemål hjälper terroristerna att blåsa upp sig till en stat vilket de inte är), en mycket lukrativ inkomstkälla för hela familjen Erdogan. Då gammelmedia styrs av de västliga säkerhetstjänsterna, i synnerhet Mossad och NSA/CIA mestadels med mind control, och då dessa också har byggt upp och kontrollerar ISIS, är det föga förvånande att fulmedia hela tiden hjälper ISIS genom att ljuga i sin rapportering.

Som vanligt är Clas Svahn på DN sämst i klassen. Han rapporterar den 4 dec 2015 kl. 21 att 1 200 turkiska soldater tagit sig in i Irak. "En bataljon med turkiska soldater har skickats till Mosulprovinsen i Irak." Det kom dock fram att det handlade om minst ett regemente, alltså en betydligt större enhet. Vad Clas Svahn förteg var att invasionen skedde i den irakiska provinsen Nineveh och att talesmannen för det irakiska oljedepartementet, Assem Jihad, innan hade klagat över att ISIS fortfarande kontrollerar irakiska oljefält där efter befrielsen av andra närliggande oljeregioner..

DN borde också ha upplyst sina läsare om att Turkiet kort innan, den 26 nov 2015, hade invaderat Syrien och beslagtagit 50-meters höjden Tal Ziyab, som behövs för att säkra alla de tusentals tanklastbilar som transporterar stulen syrisk olja till Turkiet, vilket är den mest lukrativa inkomstkälla för ISIS, som säljer rånbytet för 15-17 dollar fatet, en daglig inkomst på över en miljon dollar.

Det är med dessa pengar ISIS-terrorn i Paris, 13/11, och alla andra orter finansieras.

källa; Kristoffer Hells träffande kollage om en av världens farligaste män

I båda fall har NATO-landet Turkiet begått allvarliga folkrättsliga brott och fulmedia tiger om det.

Iraks röst och krav att bli av med de olagliga invasorerna hörs knappast. Tänk om Putin hade invaderat två länder utan deras medgivande, vilket ramaskri krigshetsaren Wolodarski & Co hade uppfört.

Lyckligtvis finns Putin i Syrien efter att den lagligt valda Assad-regimen bad om detta. Nu ber Irak också om rysk hjälp. Detta är en stor världskrigsfara men gammelmedia tiger om den, deras marionettspelare vill ju så gärna att det blir WW III.

Irak ställde ett ultimatum för Turkiet att senast igår kväll (8 dec 2015) dra bort samtliga turkiska trupper från irakisk mark. Turkiet struntade i början i det. Att ge pengar till skötebarnet ISIS är naturligtvis viktigare.

Men lyckligtvis så är Obama på den ljusa och fredens sidan. Han slog Erdogan på fingrarna genom sitt speciella anti-ISIS sändebud Brett McGurk:

"The U.S. does not support military deployments inside Iraq absent the consent of the Iraqi government."

"This includes deployment of U.S. military personnel, as well as military personnel from any other country." (från 6 dec 2015)

Efter dessa Obama-påtryckningar har Turkiet dragit tillbaka 350 soldater av sin invasionsstyrka i Irak. Till Syrien har Putin skickat de nyaste stridsvagnar T-90 för att befria Aleppo helt och hållet.

Om Brett McGurk är det väldigt tyst i svenska kvalitetsmedia.

Även Tyskland har ställt sig på Iraks sida mot Turkiet genom utrikesministern Frank-Walter Steinmeiers resa till Bagdad den 7 dec 2015.

Tack presidenterna Obama och Putin! Utan er hade vi fått det tredje världskriget för länge sedan!

Läs på jinge.se från läkaren Anders Romelsjö, Boden:

Turkiet i krig i Irak – för att rädda oljetransporterna åt IS?

Annat som fulmedia jämt förtiger för att stödja ISIS, på White TV:

Väst ligger bakom IS och kunde stoppa dem vilken sekund som helst;

L. Mellin Å. Linderborg + C. Kvartoft teg om mordet på kollegan Serena Shim, en orsak till Paris 13/11?

Stort TACK Vladimir Putin att ni vågar städa upp amerikansk och israelisk terrorism i Mellanöstern;

THANKS Obama that you braved the Rothschild's orders to attack Syria;

 

You must be logged in to comment.