Erkänna staten Palestina modig reaktion på Mossads Anna Lindh mord

Saturday, 04 October 2014 22:42

Att den nya svenska regeringen tar erkännandet av staten Palestina som sitt första stora beslut och just också lagom till Jom Kippur, den största helgen i Israel, är inget annat än en örfil och protest mot Israel, som ligger bakom mordet på dåvarande utrikesminister Anna Lindh (S). Officiellt skulle ingen svensk politiker våga anklaga Israel för Lindh-mordet, men bakom kulisserna vet de ledande politikerna att Mijailo Mijailovic blev fjärrstyrd genom mind control av Mossad eller Shin Bet och dessutom talar mycket för att en yrkesmördare delade ut de dödliga knivhuggen mot Anna Lindh för elva år sedan och Mijailo dirigerades bara till närheten av mordplatsen. Han är helt oskyldig!

I sin ilska kommer Israel att kalla upp Sveriges ambassadör till Israels utrikesminister Lieberman, som är allt annat än lieb (snäll på tyksa).

Naturligtvis låter man politikerna veta hur Lindh-mordet gick till för att skrämma dem att inte avvika från Israels politiska diktat.

Regeringens mycket modiga agerande visar också att mind control tekniken inte är 100% pålitlig. I synnerhet när kärlek är med i spelet, är en fjärrstyrning extra svår. Att utrikesministern Margot Wallström (S) älskade Anna Lindh mycket är ingen tvekan om.

Mycket positiv är också att statsminister Stefan Löfven (S) tog in den andligt vakna Kristina Persson (S) i regeringen som framtidsminister. Det tyder på en ljus framtid. Kul att så oseriösa tidningar som DN är märkbart retade över den nya ministerns andlighet. Reportrarna på DN är för dumma för att förstå, att de gör reklam för Kristina Persson, då många människor har vaknat på den andliga sidan. DN:s smutskastning får därmed rakt motsatt effekt.

Mycket tråkigt är dock att Ardalan Shekarabi (S) blivits civilminister. Han har flera gånger brutit mot lagen som illegal flykting i Sverige och som ordförande i SSU fick han foten 2005 efter att han anklagats för att ha förskingrat förbundets pengar. Dessutom fifflade han med sin skattedeklaration. Trots att han är jurist verkar han inte följa lagen.

Se även på White TV: Ole Dammegård: Anna Lindh offer för internationell konspiration;

Leif GW Persson mörklägger igen: Anna Lindh-mordet;

Polisen misskötte Anna Lindh utredningen;

 

You must be logged in to comment.