AfS fick betydligt mindre röster än 2018! Sparka bankslickaren Kasselstrand!

2022-09-18 21:56

Nu när rösterna även för småpartierna är färdigräknade visar det sig att AfS fick bara 16.646 röster 2022 jämfört med 20.290 2018 Därför är det hög tid att ge kicken till Gustav Kasselstrand, vilket WTV har krävt sedan länge! Han har tänkt alldeles för mycket på sig själv, är omogen och startat AfS först ett halvt år före valet 2018 trots att han redan kunnat göra det efter kicken från SD 2015.

Men det största problemet med Kasselstrand är att han läst nationalekonomi och inte fattat hur universiteten ljugit för honom. När jag, Henning Witte, försökte öppna hans ögon om detta under Almedalsveckan 2018 avfärdade han mig ganska arrogant, trots att jag var en av få som hade filmat och berömt hans tal. När jag försökte igen därefter i Kungsan i Stockholm, där jag igen filmade hans tal strax före valet 2018, var Kasselstrand ännu mera avvisande.

Två dagar före valet 2018 råkade jag komma förbi AfS:s valbord på Sergelstorg, där jag stannade för att hälsa på en mycket god vän som hade en framträdande roll inom AfS. Under vårt mycket trevliga samtal kom också sedan Kasselstrand till det lilla bordet så att vi blev tre. Tro inte att Gustav Kasselstrand hälsade på mig trots att han visste vem jag var då vi möttes tidigare!

AfS anammade inget av mina bankreform förslag, som jag publicerade redan 2010 och som bl a ledde till en folkomröstning i Schweiz juni 2018.

Istället för AfS en politik som slicker bankerna och Wallenbergsfären!

Fritjof Perssons talrika försök att diskutera med Kasselstrand den extremt viktiga bankreformen (inga skatter, låg arbetslöshet, ingen inflation eller deflation, ta makten från den djupa staten) misslyckades gång på gång. Fritjof och jag var då engagerat i partiet Populisterna, som sedan gick upp i Knapptryckarna. Vi skrev till AfS och föreslog att vi skulle fusionera våra partier eller ha en valsamverkan. Vi fick inte ens ett svar! Vilken arrogant attityd!

Jeff Ahl från AfS visade sig sedan inte begripa mycket om Ukraina kriget och förnekade att det finns mäktiga nazister i Ukraina. Han kritiserade mig att jag skulle vara dåligt insatt hur effektiva militära operationer går till, antydandes att Ahl är reservofficer. Problemet är bara att jag är det också och betydligt äldre än honom.

Till råga på AfS:s brakförlust 2022 med bara 16.646 röster så innehåller detta tal djävulstecknet 666. Dags för AfS att kasta av sig djävulska inflytanden!

P.S.: Kasselstrand dåligt påläst om Estonia, tar inte klockrena bombbevis på allvar

 

Läs även en intressant eftervalsanalys på Nordfront:

Kommentar om valet och framtiden för AfS

 

Se även på WTV:

Dags att Gustav Kasselstrand lämnar över AfS till Lennart Matikainen;

Primitivt naive Jeff Ahl (AfS) förnekar nazister i Ukraina så att de kan fortsätta tortera folk! Rösta inte på AfS !;

Mossad splittrar SD och SDU;

Alternativ för Sverige (AfS) med bästa tal och program i Almedalen;

I Kungsan sätter AfS etablissemanget på plats 7 sept 2018;

Sossarna saboterar för AfS, stort möte Stockholm Kungsan kl 12:00 på fredag, kämpa för demokratin!;

Kasselstrand dåligt påläst om Estonia, tar inte klockrena bombbevis på allvar;