Ingen hejd på US-banksters girighet: rivar tomma hus

2011-08-05 23:02

I USA står miljontals familjehem tomma, då folk inte längre har råd att betala sina huslån. Huspriserna har stigit till astronomiska siffror då privatbankernas privilegium att producera pengar ur tomma intet har missbrukats till att blåsa upp penningmängden så extremt att huspriserna har stigit på ett sjukt sätt. Samma problem har vi i Sverige. Bankerna har inte jobbat för pengarna, bara skrivit in de i sina datorer!

I USA bor miljontals människor i sina bilar, tält eller på gatan då de inte har råd med sina hem längre. Massor med barn drabbas. Samtidigt står ungefär lika många hus tomma. Detta har tryckt ner priserna. Därför låter bankerna nu riva hus av bulldozer över hela USA för att få fart på priserna. Varför griper staten inte in som skänkt så mycket skattepengar till bankerna i sina räddningspaket och ger husen tillbaka till de drabbade? Därför att det är banksters son styr politikerna som marionetter.

Det är bankerna som är ansvariga för den ekonomiska misären. Då borde de stå sitt kast.

Allt detta undviker man om finansväsendet reformeras enligt den Vita Skolan i Nationalekonomi. Ta bort privilegiet att föda pengar ifrån privatbankerna och låt enbart centralbanken (Riksbanken) ge pengar i omloppet till samhället. (I USA är centralbanken FED privat ägd av några få familjer som tillhör de sataniska blodlinjerna; så i USA måste man dessutom förstatliga centralbanken). Sedan får pengar inte täckas av en skuld (alla pengar som föds är lån) utan av arbete.