Fake news i SwebbTV: det är inte alls bevisat att ryska agenter sänkte Estonia, finns dock engelska fingeravtryck!

2021-09-18 00:50

Nyligen publicerade Mikael Wilgerts SwebbTV en Estonia-intervju med Jüri Lina under titeln:

Ryska agenter sänkte Estonia! Mörkläggningen avslöjas i estniska medier – Jüri Lina i Fjärde Statsmakten 104

Detta är en grov lögn! Det är i dagsläget långt ifrån bevisat vem som sänkte M/S Estonia! I början, när jag, Henning Witte, skrev manuset till fictionfilmen Baltic Storm, trodde jag också, att ryska agenter sänkte färjan. Men det visade sig sedan att detta var en av flera falska flaggor som en annan hade smugglat in, förmodligen MI6 från England.

Denna misstanke mot den mycket mäktiga brittiska underrättelsetjänsten för utlandet började med att bomben (bilden ovan) som är på coversidan av min bok M/S Estonia sänktes (1999) , bedömdes av tyska och svenska experter vara engelsk Hexakomposit med en magnetfot. Sådana bomber används av den engelska militären, inte den ryska! Den satt på babordssidan bakom visiret men exploderade inte som planerad, av hittills okänd anledning.

Vilket fint fingeravtryck!

Det var därför bogvisiret hängde kvar på babordssidan som sonarbilden visar tydligt. De andra bomberna bakom visiret hade ju smällt av.

Flera svenska militäragenter försökte då påverka mig att tro att sprängladdningarna som är på fram- och baksidan av min bok är ryska, men vi kunde inte hitta några belägg för det.

Wilgert visar i slutet av Lina-intervjun bomben på baksidan av min bok, men förtiger källan! Jag var först med att hitta och publicera sprängladdningen. Men Wilgert visar inte den engelska bomben på framsidan av min bok (se ovan pink package), trots att Jüri Lina lovordade min bok alldeles i slutet av intervjun. Jüri försökte också att övertala Wilgert att ha med mig i intervjun tillsammans med Jüri med hänvisning till att jag är Estonia-experten, inte Jüri. Men Wilgert mobbade mig, som så många gånger tidigare.

Dessutom har inget annat land i världen mörklagt Estonia-massmordet så extremt med alla till buds stående kriminella medel som Sverige! Inget annat lands massmedia har ljugit så intensivt om Sveriges värsta massmord i historien. I början var de estniska massmedia ärliga om Estonia. Men efter några år hade Bonnier och Schibsted köpt upp många estniska media och direkt efter ägarbytet började de ljuga om Estonia.

Detta skulle varken Sverige eller Estland göra för att skydda Ryssland. Så mycket som de eldar på rysshatet nu för tiden, hade bevisen för ett ryskt massmord presenterats för länge sedan. Och inte hemligstämplats i 100 år eller brännts upp som Svea Hovrätts president Hirschfeldt gjorde.

Men även den senaste, prisbelönta, Estonia-dokumentären från Norge pekar ut MI6 för militärsmugglingen och Estonia-mörkläggningen (i del 4), inte ryska underrättelsetjänster. Det nämns enbart två ryska varningar till MI6 att sluta med smugglingarna, den sista kort före förlisningen. Men annars inga indicier vem som kunde ha sänkt den civila färjan.

Det var en av de ryska underrättelsetjänsterna, den militära GRU, som först alarmerade i februari 1996 om de dumpade lastbilarna i sin FELIX-rapport! (Se kapitel om den i del 2 av min bok). Jag trodde inte på det då, men nu med de nya finska bevisen från Harri Ruotsalainen får den ryska militära underrättelsetjänsten GRU rätt!

Inget annat land än Sverige har haft så många politiker som ljugit om Estonia. Inget annat land har publicerat så många lögnböcker om Estonia som Sverige. Inget annat land producerade så många fake news filmer om Estonia som Sverige. Däremot kom Ryssland med en ganska bra dokumentär från rysk statsmedia med titeln Estonias sista resa!

I inget annat land har jag själv blivit så mycket förföljt, hotats och mobbats som i Sverige, även hos alternativ media, typ ofria Fria Tider eller SwebbTV eller seminarier. I motsats till Tyskland bjuder ingen mig på föreläsningar längre.

De stora svenska anhörigföreningarna har också aktivt mörklagt Estonia-sanningen. Så var det inte med de estniska anhöriga som nu under ledning av Margus Kurm kommer att dyka ner till vraket igen, då de är trötta på hur den estniska, men framförallt den svenska nya Haverikommissionen mörkägger Estonia igen! Efter 27 år!

Tråkigt också att Wilgert-inslaget kryllar av fakta fel, då varken han eller Jüri har Estonia-kompetens.

Mikael Wilgert måste misstänkas för skyddande av brottsling efter detta inslag. Och för honom är detta brott inte preskriberat!

P.S.: Wilgert eller någon annan har censurerat bort mina kritiska kommentarer på SwebbTV i natt! Då jag misstänkte detta gjorde jag en screenshot av dem:

Se även på WTV:

Bekräftat: M/S Estonias kapten Arvo Andresson sköts i huvudet på bryggan;

Estniska partiet Ekre i Estonia-krismöte med Harri Ruotsalainen i Estlands parlament, Felixrapporten bekräftades Update 11.9.21;

KU:s och Haverikommissionens senaste mörkläggningbrott om Estonia-massmordet, Jesper Johanssons intervju med Bergmark och Witte;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.