FDA = Serial Killer

2013-07-12 00:00

The Fraud and Death Administration är USA:s motsvarighet till Livsmedels- och Läkemedelsverket. Att de blivit en kriminell organisation har fler och fler börjat förstå. Om inte, så kommer den lysande filmen nedan ta bort de minsta tvivel.

Mycket intressant i denna amerikanska dokumentärfilm är uppgifterna om den konstgjorda genen EPICYTE, som Monsanto och DuPont blandar in i sina GMO-produkter, utan att FDA uppmanar dem att varna oss, för att EPICYTE-genet gör både män och kvinnor ofruktbara.

Naturligtvis ljuger FDA också om MMS. Inte ett ord om att Röda Korset testade MMS med extremt positiva resultat som White TV rapporterade. Sök efter: MMS botar

Källa

Det vore bra om några kunde ta ett liknade initiativ till film, för att avslöja hemskheterna som det svenska Livsmedels- och Läkemedelsverket står för.

Titta noga i filmen på de intervjuades vänstra ögon! Många är inte lika öppna som det högra ögat. Detta är en stark indikation att de är hjärnkontrollerade. Mind Control teknologin attackerar ofta den högra hjärnhalvan, då den är farligare för etablissemanget med sin förmåga att se helheten, bearbeta intuition och känslor. När den högra hjärnhalvan blockeras, påverkas det vänstra ögonlocket att inte öppna sig ordentligt. Bra att dessa aktivister trotsar denna tankekontroll-attacker och står för sina modiga åsikter i filmen.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.