En offentlig örfil till Löfven för varje kvinna som mördas eller våldtas!

2019-08-27 18:55

Jag behöver egentligen inte nämna att hela Sverige är i uppror över det hemska kvinnomordet i Malmö på öppen gata igår. Inte bara hennes nyfödda babys utan även andra barn hade kunnat drabbas, då skolor låg nära.

Dagligen rapporteras våldtäkter eller nog så chockande försök runtom i landet. Många barn drabbas.

Naturligtvis är Löfven (S) och hans nollor-regering huvudansvarig för allt elände som sker i Sverige. Vilket hån att de kallar sig feministregering. De genomförde den vidriga polisreformen och lät den extremt negativ styrda Dan Eliasson förstöra resten av polisen, som på något sätt varit dugliga.

Fredrik Sjöshult, som ofta kommer med bra juridiska analyser har dock idag missat poängen om han tror att bara fler poliser kan lösa deras förlamningar. Det är den extremt kriminella poliseldningen som måste avslöjas och städas bort. Då blir det genast bättre över en natt. Bara f d polisen Conny Anderson vågar nämna barnet vid namnet. Kicka polisledningen omedelbart, och sedan Löfven förrädarna!

Fy skäms alla socialdemokrater som blivit det elaka etablissemanget idag, som de för 100 år sedan bekämpade så framgångsrikt!

Dags att beväpna hela befolkninngen. Idag har enbart brottslingarna vapen och staten ger inget skydd.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.