Åklagarväsendet + polisledningen rutten, Lisa Holm video borta från Google

2019-08-25 18:19

Nedan kommer en ny och mycket viktig intervju med f d polisen Conny Andersson, som gjordes av Ulf Bittner. Conny bekräftar att polisledningen och åklagarmyndigheten är totalt rutten i Sverige och samarbetar med delar av den grova brottsligheten. Därför flödar knarket så fritt i Sverige och vissa döms hårdare för narkotikabrott än för mord. Priset på gatan ska ju hållas uppe. Att släppa all knark fritt kommer naturligtvis inte på frågan i Sverige och medicinen cannabis svartmålas med alla medel. Cannabis hjälper också mot mind control och denna teknologi får ju inte äventyras.

Hjälten Conny Andersson

CIA och Mossad är de organ som i slutändan hovar in knarkvinsterna ifrån Västvärlden. Då Mossad har  polisen, åklageriet och mind control teknologin under sin kontroll i Sverige, är det föga förvånande att Conny upptäckte att polisen och åklagarväsendet främjar brott, är m a o raka motsatsen av vad de ska vara.

Mossad är också huvudmisstänkt i mordet på Lisa Holm och därför är WTV:s intervju med Conny totalt borta när man googlar "Lisa Holm". Istället presenterar Google proffsmörkläggaren och Mossad-marionetten Leif GW Persson. Trots detta har intervjun ca, 50 000 klicks på YouTube, som drar ner WTV:s tittarsiffror. Och vem äger YouTube? Google så klart.

annan poliskritik på WTV:

Kicka de kriminella element i polisledningen, då blir polisen effektivare;

Så görs polisen effektiv igen föreslår Populisterna;

 

https://soundcloud.com/ulf-bittner/intervjusamtal-om-den-verkliga-sverige-bilden-med-conny-andersson-20190821