Stefan Löfven och Dan Eliasson medansvariga för terrorlastbilen i Stockholm, måste få foten!

2017-04-10 20:18

källa

Om vi hade haft ärliga media i Sverige, hade nu alla krävt statsminister Stefan Löfvens avgång, då det blev klart att den misstänkte ölbilsgärningsmannen Rakhmat Akilov, alias Rahmatjon Kurbonov, hade ett utvisningsbeslut emot sig, som aldrig verkställdes. Matematiken är enkel och alla ärliga i Sverige har förstått det. Inte minst alla de ärliga invandrare måste lida under en sådan ansvarslös politik och folkilska.

SD-ledaren Jimmie Åkesson var den ende politikern som krävde det rätta i denna för Sverige så ödesdigra stund:

"Sverige­demokraternas parti­ledare Jimmie Åkesson vill att regeringen ställs till svars för fredagens terrordåd i Stockholm. Han menar att regeringen gett efter för vänster­mediala påtryckningar om att inte genomföra inre utlännings­kontroller för att söka upp och utvisa illegala invandrare och att det möjliggjort dådet." skriver ofria Fria Tiders duktigaste journalist, Mattias Albinsson.

– Är det så att det finns en anledning till att antalet inre utlännings­kontroller mer än halverats sedan 2013 då det var ett fasligt liv om att det var hemskt att utföra utlännings­kontroller? Det är en anledning till att polisen inte hittar dem som avviker efter utvisnings­beslut. Jag tycker vi måste på allvar föra en debatt om att ta illegala i förvar. Det är inte rimligt att människor och potentiella terrorister avviker som de gör idag och ingen hittar dem, ingen vet var de är, vi har mellan tio och femton tusen människor i Sverige som vi inte vet var de befinner sig." citeras Jimmie Åkesson.

Sedan fokuserar Fria Tider på polischefen Erik Nord. "Inte för att det förhindrat fredagens attack men nog borde vi kunna dra in uppehållstillstånd för de som stöder våldsbejakande extremism." Han har så rätt. Rakhmat Akilov hade spridit IS-sympatiserande info. Han hade kopplingar till islamistgruppen Hizb ut-Tahri. Detta bör räcka att omedelbart utvisas ur landet.

Sedan kommer justitieminister Morgan Johansson efter Sveriges värsta IS-terrordåd i modern historia och säger tvärtom:

Morgan Johansson: IS-sympatisörer ska få stanna i Sverige

Detta är misstänkt högförräderi enligt 19:1 brottsbalken:

Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år.

Främmande makt i det här fallet är den islamska staten ISIS, som har förklarat krig till EU:s länder och alla otrogna. De vill utropa kalifatet även i Sverige. Södertälje ligger risigast till. Sedan skall de växa som en cancersvulst i Sverige.

Löfven och Morgan Johansson borde få foten med omedelbar verkan och vara glada om de slipper åtal!

Att högste polischefen Dan Eliasson är mogen för att åka ut med a...let före, som Leif GW Persson skrev för inte så länge sedan, har White TV och många andra ärliga krävt sedan länge. Att Dan Eliasson sitter kvar bevisar, att det är främmande makt som redan tagit över i Sverige. Dan Eliasson är den värsta polischefen Sverige någonsin har haft. Han har skadat den svenska polisen extremt mycket. Därför finns inga resurser att leta upp de över 12 000 illegala i Sverige som har verkställbara utvisningsbeslut emot sig, precis som lastbilsterroristen. Vilket terrorpotential!

Här en helt ny uppgift som belastar Dan Eliassons förtroendekonto:

En viktig kommentar från Peter Nyman under ett inslag på Nya Tider den 8 april 2017:

"Efter vad jag genom säkra Ryska källor (polis) så vet jag att Rysk skeähetstjänst vid ett flertal tillfällen har lämnat uppgifter om terrorister som rest till Sverige.Men då Svensk polis inte ens svarat på Ryssarnas uppgifter så är det som det är.Det är ett år sedan Sverige fick uppgifter om att VI fått en event.terrorist men inte kan Svensk polis bry sig om Rysk inf.Vi bryr oss bara om EU inf sades i Svensk radio.Ingen religös eller politisk orsak finns,detta är enskilda galningar."

Sedan är det också en skandal att ingen talar om de ca. 40 000 invandrare som kommit in de senaste åren och som helt gått under jorden innan de ens registrerades i systemet. Där befinner sig en stor del av den insmugglade ISIS-armén. Men de är som heliga kor för Dan Eliasson, Säpo, fuljournalisterna och kändisar som Pernilla Wahlgren, Henrik Schyffert eller Jonas Gardell. Istället pekar man på vit-makt miljön som inte är en källa till terrorism men som gärna svartmålas för att avleda fokus från ISIS-terrorism.

Polisens minst fem presskonferenser efter terrordådet den 7 april 2017 var påfallande intetsägande. Det hade räckt med två, som kunde varit mycket kortare.

Till slut en annan viktig tanke:

Nästan alla talar om att lastbilsattacken på Drottninggatan har förändrat Sverige. Detta stämmer inte. Det är bara män som kan resonera så. Alla de hundratusentals kvinnor som inte längre vågar eller får gå ut på gatan och alla de våldtäktsoffer som den kriminella invandringspolitiken redan skördat, har redan förändrat Sverige. Kvinnorna i Sverige har varje dag en rädsla att bli överfallen av invandrare när de är utomhus! Glöm inte kvinnorna i era resonemang.

P.s.: Läs även det här viktiga inslaget som nyss kom in hos Fria Tider som refererar till modiga Magda Gad:

Irakisk polis oroas av att Islamiska staten kommit till Sverige

En irakisk polisman som frilans­journalisten Magda Gad träffat i Irak oroas av att Islamiska staten nu spridit sig till Sverige. Det skriver hon på Facebook.  .....

– Ni har IS i Sverige, säger han till Gad och skakar på huvudet.

Polismannen förstår inte varför han och hans landsmän ska riskera sina liv för att bekämpa terrorister som släpps in i och får gå fria i Europa."

och hos Avpixlat:

Regeringen anmäls för vållande till annans död

 

Bevisningen till det här inslaget på WTV:

Sverige är redan i krig idag, med ISIS, bara att Säpo, Must, MSB och media tiger;

Att rikspolischefen Dan Eliasson inte sparkas visar att Sverige styrs av främmande makt med mind control;

Sverige under ISIS-attack, igen en lastbil som mordvapen;

Varför mörklägger polisen+ fulmedia de andra skottlossningarna i Stockholm, Centralen Fridhemsplan?

Filmen hittat hos http://snaphanen.dk/2017/04/09/tindrende-9-april/

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.