Lena Holfve polisanmäld för förtal av Anna, nytt vittnesmål från barnläkare L B till hennes fördel

2019-06-16 23:41

Lena Holfve har strax efter Ingrid Carlqvists oseriösa inslag om Anna-fallet kommit med ett ännu värre, då hon inte bara refererar applåderande till domen från Stockholms tingsrätt mot modern Anna (pseudonym) utan även presenterar fake news och insinueringar utanför domen som inte stämmer.

Holfve citerar Leif GW Persson som kritiserat ett nyckelvittne i Anna-fallet: f.d. barnpolisen Monica Dalström-Lannes. Vad GW naturligtvis förtiger är att det var chefen för polishögskolan Kapten Klänning som 1992 mobbade henne därifrån, då hennes pedofilavslöjanden inom polisen kom honom för nära inpå skinnet. Leif GW är tyvärr ingen bra måttstock när det gäller kritik mot de mäktigaste kretsarna i Sverige, då han är deras springpojke, i alla fall ha varit.

Att Kapten Klänning åkte dit tar Lena Holfve som ett argument att det inte kan finnas ett pedofilt nätverk i Sverige. Att det tog över 10 år att oskadliggöra denna uppenbara sexbrottsling förtiger hon.

Lena Holfve ondgör sig över Anna att ”Det finns dock inga spår alls på Internet att hon någonsin har arbetat.” Vad har det med fallet eller moderns trovärdighet att göra?

Holfve påstår felaktigt att Anna skulle ha haft en sexuell relation med med en 75-åring som kom in i fallet efter att soc tjänsten hade uppmanat Anna att söka stöd i sin oro över de misstänkta övergreppen, vilket hon gjorde. Terapeuten bekräftar moderns oro efter att han själv hört pojken berätta och själv sett alla skador på hans kropp och skriver en allvarlig orosanmälan till soc vilket de ogillar. Han hjälpte henne senare att få ett lån (som medsökande), när han insåg vilken komplott modern var utsatt för. Även om ett sexuellt umgänge skulle vara sant, så är det inte relevant för bedömningen om fadern har begått pedofila övergrepp mot den 8-årige sonen eller inte. Detta förminskar inte fakta som härrör från sonen.

Holve fortsätter hetsa mot 75-åringen: ”och om vi haft åklagare med lite stake borde ”experten” ha åtalats för medhjälp. Han greps men släpptes.” Han åtalades faktiskt för medhjälp, men frikändes. Så mycket till Lena Holfves ”ärliga” återgivning av domen.

Hon skriver: ”Gör jag det i detta fallet tar jag mig för pannan en gång till därför att mamman har fotat pojkens könsorgan, och spridit till folk hon inte ens känner”. Bortsett från att spridningsanklagelsen inte stämmer så har Holfve inte heller vattentäta bevis som fritar fadern från pedofilmisstankarna. Detta är ett skäl att ta sig för pannan.

Hon fortsätter: ”Mamman genomför också direkta, men olämpliga och usla, förhör av pojken och jag gissar att man har aldrig trott en sekund på hennes historier varför man heller inte har bett specialutbildade incestpoliser utreda. ” Hon förtiger dock nio orosanmälningar, att det är pojken själv som talar och att ingen åklagare eller polis har gjort en grundlig utredning mot fadern. Modern har inte hållit förhör med sonen utan låtit honom komma till tals. Inga skäl anges varför detta skulle vara olämpligt och uselt.

Det finns också bilder som säger mig att hon inte kan skilja på sin egen och sonens identitet dvs hon har ett incestiös betraktelsesätt. Det finns också bildmaterial jag studsar över där pojken är uppklädd för att matcha modern, som om han var hennes partner. …. I Sverige erkänner man knappt att det finns kvinnor som förgriper sig sexuellt på barn

Bara denna anspelning att modern skulle vara pedofil ger misstanke till förtal. Detta väger tungt i polisanmälan mot Holfve. Ingen, inte ens fadern och hans familj, har påstått något sådant vidrigt och felaktigt. Har Holfve ingen moral i kroppen?

Lena Holfve fortsätter sin smutskastning mot Anna: ”Jag är också rätt säker på att barnet aldrig ens hade fötts, de var inte gifta, om inte fadern hade varit välbärgad, och vilken sekund som helst förstår du på djupet vad jag menar med mitt ord ”levebrödsbarn”, som är skapat efter en djup och lång erfarenhet ifrån Stockholms Tingsrätt.

Det ”normala” med levebrödsbarnen är dessutom att fäderna aldrig tillfrågas, om de vill bli just pappor, och rekordet är en som hade ett barn, och åtta betalande pappor, som alla lovats anonymitet…”

Detta är helt felaktigt om Anna. Holfve har inga belägg för sina elaka påståenden.

Holfves hat mot modern fortsätter: ”Det faktum att rättsväsendet har varit väldigt mjäkiga är en brist och det förefaller inte vara utrett om det är mamman som ger sonen blåmärken. Men de bilder jag sett – som finns i förundersökningen – är av en sån art som 8-åriga pojkar får ”jämt” om de rör på sig. Misshandlade barns kropp och hud brukar se ut på ett helt annat sätt, än vad som här är fallet, därför att vuxna som verkligen slår barn tappar kontrollen helt, och då blir det kraftiga skador.

Lyssna på barnläkaren L B från Karolinska nedan som har en helt annan uppfattning om de blåmärken som hon sett på sonen EFTER vistelsen hos fadern.

Ingen har någonsin anklagat modern för att ha slagit sonen. Han själv eller fadern har aldrig påstått sådant heller. Däremot har pojken ofta klagat över stryk han skulle ha fått när han var hos pappan. Jag har själv lyssnat på många ljudfiler med skrämmande berättelser från sonen, där han även anklagar några halvsyskon. Det fanns inga som helst indikationer att modern tryckte på så att sonen skulle ljuga.

Lena Holfve skryter med att hon varit nämndekvinna i ca. 1 000 rättegångar, men förtiger att det varit för Vänsterpartiet/Kommunisterna. Detta gör henne dock inte till en rättslig expert. Hon har inte läst juridik. Hon var inte heller med under rättegången i Stockholms tingsrätt i mitten på maj 2019 där många vittnen talade till faderns nackdel.

Lena Holfves smutskastningar mot Anna visar återigen, att nämndeman-systemet måste avskaffas. De flesta nämndemän är helt odugliga, inte minst genom den politiska tillsättningen. De som satt och felaktigt dömde Anna för grov egenmäktighet med barn och förtal var mera lik robotar än levande människor.

Precis som Ingrid Carlqvist återger Lena Holfve naturligtvis inte de tunga vittnesmål av talrika läkare och experter som talar till Annas fördel och som gör att man blir mycket orolig för pojken.

Eftersom Lena Holfve själv har tjänat pengar på 15 HVB-barn kan man ju undra vilket nätverk hon tillhör …. Där brukar man träna att begå karaktärsmord.

Läs även hos Agneta Bravélius: Sveket mot Elias

 

Tidigare rapporteringar om Anna-fallet på WTV:

Flera åklagare i Stockholm hjälper misstänkt pedofil i Anna-fallet;

Annas sista processdag slutade lycklig, åklagaren misslyckades;

Uppsala tingsrätts Johan Borgström dömer kvinnofientlig, även i Anna-fallet;

Åklagaren Sara Norling saboterar pedofil orosanmälan, hör läkaren M B;

Ingrid Carlqvist har förlorat sin journalistiska heder, lyssna till barnläkare i Anna-fallet!

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.