Mass-sms till insmugglade ISIS-sleepers: 12 till 21 september 2016 startar vi kriget/kalifatet i Europa

2016-09-14 20:59

källa: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2674736/ISIS-militants-declare-formation-caliphate-Syria-Iraq-demand-Muslims-world-swear-allegiance.html

I lördags den 10 september 2016 fick en tysk av misstag ett sms som skall ha gått till tusentals insmugglade ISIS-terrorister runtom i Europa, som bildat sleeper-celler. Sleeper betyder att tusentals ISIS-soldater kom med flyktingströmmen under falsk flagga, för att sedan gömma sig i Europa och vänta på order att attackera och utropa kalifatet i Europa.

Det är påfallande att samtliga kom med avancerade mobiltelefoner, som de ofta fick gratis vid gränserna eller i landet, som i Sverige.

Sms:et var på arabiska och hade följande text:

"En viktig nyhet till alla bröder: under tiden 12 till 21 september startar vi kriget, som leder oss till vårt mål: att bygga ett nytt kalifat. Det börjar i Frankrike och redan under samma dag kommer kriget spridas inom hela Europa."

Detta sms har inte kunnat bekräftas officiellt, men Internetportalen MMnews är en pålitlig källa. Den tyske ägaren Michael Mross blev i mars 2016 utsatt för ett mordförsök med men bil, där han blivit svårt sårat och ett ben fick amputeras.

MMnews publicerade redan i juli 2016 den hemliga ISIS-planen att erövra Europa i sju faser genom total krig:

1. fas: år 2000 - 2003 (uppvaknandens fas)  genom terrordåd (typ 9/11) skall muslimerna "väckas för den rättvisa saken"

2. fas: 2004 - 2006 (fas att öppna ögonen) muslimer skall bli medvetna att Väst är en fiende och därför skall bekämpas genom krig. Irak-kriget var central

3. fas: 2007-2010 (fasen att stå upp) Jihadisterna formeras i Irak. Därifrån skall kampen bäras till Syrien.

4. fas: 2011-2013 (omstörtandets fas) de hatade arabiska regimerna skall förintas, typ Arabiska våren

5. fas: 2014-2015 (kalifatets fas) en islamisk stat skall grundas. Så skedde i Irak och Syrien.

6. fas: från 2016 (konfrontationens fas) Islamska statens trupper skall kämpa mot de "otrogna". Det blir ett "totalt krig".

7. fas: till 2020 (den slutliga segerns fas) det skall bli en final konfrontation med Väst. Jihadisterna skall behärska stora delar av världen via kalifatet

Det sägs att planen härstammar från Al-Kaida som sedan övertagits av ISIS.

ISIS betyder Islamska staten i Syrien, men för ca. ett år sedan bytte de namnet till IS, bara Islamska staten. Tanken bakom det är att de då inte längre nöjde sig med Syrien (och Irak) utan ville erövra hela världen, i synnerhet Europa.

P.S.: I Tyskland kallades reservsoldater in i försvaret, dock enbart 5 000, varav 4 000 beväpnades. Många var specialister på skarpskytte mellan 300-900 meter. Sådant har inte hänt sedan andra världskriget i Tyskland.

Liknande varningar på White TV:

Hel ISIS-armé redan i Sverige med stöd av Säpo, nya indicier från 2016

Tele 2 ökar terrorhotet genom att skänka smartphones till "ensamkommande flyktingbarn;

Har ISIS-armén i Sverige saboterat radiomasten utanför Borås?

Islamiska staten kommer att slakta dig i din egen bakgård och ta över ditt land;

Midsommarens lastbilsskada på Södertäljebron förmodligen ISIS-sabotage och hemlig övning för inbördeskrig. Upd 28.6.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.