Invasion av soldater utan uniform, inte äkta flyktingar Upd 1.Nov

2015-10-26 17:39

källa

Gammelmedia förtiger konstant att de flesta som olagligt kommer in till Sverige, Tyskland eller Österrike är unga män, som är soldater utan uniform. Fulmedia visar bara bilder med kvinnor och barn, men de är en extrem minoritet. Om enbart de skulle tillåtas komma in och gamla, så skulle myndigheterna och samhället kanske kunna mäkta med, men nu hotar allt att bryta samman i kaos och kriminalitet.

Vi vet från FN:s beräkningar för 2014 att 4 av 5 syriska flyktingar var kvinnor och barn, eftersom männen stannade hemma för att kämpa för sitt hemland, oberoende på vilken sida de stod. De ca 80% unga och starka män som väller in Europa och som ofta använder våld, när någon stat försöker försvara sin gräns, är alltså inte från Syrien utan terrorister, krigare eller lycksökare från andra länder som inte är i krig, d.v.s. invasorer som inte har asylskäl.

Alla vet under tiden också, att de flesta ensamkommande "flyktingbarn" är vuxna som ljuger om sin ålder.

Gemensamt för dessa olagliga inkräktare är att de ser välvårdade, friska och starka ut, som soldater och inte flyktingar som haft mycket elände bakom sig. Alla har moderna mobiltelefoner och många har pengar.

Ca. 50% av asylbedragarna försvinner oanmäld i landet. Förmodligen har de inte släkt här för då hade de kommit redan tidigare och inte med den stora välregisserade monstervågen just nu. Hur har de då råd att smita undan och strunta i statens pengar och underhåll? Därför att de har massor med pengar själva. Det finns talrika vittnesmål att de åker taxi långa sträckor, att man hittat stora pengar hos dem och att de haft råd att snabbt komma hit för dyra smugglarpengar. Mobilen används sedan för att planera terrordåd och andra brott.

En indikation att det handlar om krigande IS-terrorister i många fall är att de västliga säkerhetstjänsterna tiger om denna av ISIS själv proklamerade risk. Varför är Säpo så tyst om IS-hotet från flyktingarna? Därför att Säpo kontrolleras av precis samma krafter som orkestrerar den Islamska Staten och detta migrationskrig mot Sverige och andra europeiska länder, närmare USA med sina säkerhetstjänster NSA, CIA och naturligtvis Mossad från bankhuset Rothschild, som kontrollerar dem.

I förrgår kom en annan oväntat nyhet som visar att de flesta inte kommer från Syrien: över 800 000 syrienflyktingar har redan återvänt till Syrien under oktober 2015 tack vare Putin:

"Syrian refugees have welcomed Russian airstrikes, and some may even be returning from abroad as the Syrian army advances alongside the Russian air operation.

Syria's Grand Mufti Ahmad Badreddin Hassoun previously said that over 800,000 refugees have returned since Russian airstrikes against terrorist targets in Syria began on September 30th. The operation has also given refugees from the conflict hope that peace would return, according to interviews AP conducted around the Aleppo province, a hub for refugees leaving Syria.

"I hope that with Russian pilots’ help, our military will advance and defeat terrorists so that we could return to our homes," one refugee told AP." rapporterar ryska Sputnik. (Fet genom White TV)

Den svenska regeringen och samtliga ledande politiker bortsett från SD är inget annat än landsförrädare!

Att fördröja den ihåliga hyckleriregeln om tillfälliga uppehållstillstånd fram till 2017 visar hur politikerna vilseleder allmänheten för att förstöra Sverige ännu snabbare och effektivare enligt George Soros och Peter Sutherlands kriminella plan.

En major från den österrikiska armén med lång erfarenhet från gränsen sade igår:

"Jag har varit vid gränsen. Det råder krig!"

Update 1.11.2015: Avpixlat har hittat ett nytt bevis att majoriteten av dem som invaderar Sverige är soldater:

Militärer och soldater vanligaste yrkeskategorierna hos asylsökarna från tredje världen

Läs även brittiska Daly Mails varning:

Four out of five migrants are NOT from Syria: EU figures expose the 'lie' that the majority of refugees are fleeing war zone

Andra varningar inför ödeläggandet av Sverige på White TV:

Bilderbergare och fd Goldman Sachs ordförande Peter Sutherland aktiv i migrationskriget mot Europa;

USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen;

Polisen och tullen har tappat kontrollen över Sverige och Tyskland;

Flyktingsmugglare förgriper sig mot kvinnor och barn

Den organiserade flyktinganstormningen skall krossa Europas nationer;

Orsaken till flyktingkatastrofen efterfrågas inte av politiker och journalister då de själva är medskyldiga;

Demokratisera Sveriges invandringspolitik!;

Alternativa media gör säkerhetstjänsternas jobb att avslöja asylanter som IS-terrorister;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.