Är Mossad ute efter Säpochefens huvud?

2015-11-22 22:31

Små länder har alltid haft problemet att stora länder vill underkuva dem. I Sverige var det extremt illa under Frihetstiden på 1700-talet, där hälften av politikerna, mössorna och hattarna, var mutade av Frankrike, stora delen av den andra halvan av Ryssland och några av England. Klart ville man inte bara komma åt politikerna utan även polisen, i synnerhet säkerhetspolisen.

Under andra världskriget var det tyska Gestapo som förtryckte Sveriges Säkerhetspolis och efter det USA, med bl. a. Arla Gryning och andra amerikanska/NATO tentakler in i Sverige. Sedan Palmemordet har det visat sig att lilla, men extremt effektiva Mossad hade fått kontrollen över den svenska polisen och Sverige har sedan dess inte lyckats skaka av världens värsta brottslingar, trots stora ansträngningar av framför allt den svenska militären.

källa; skall nuvarande Säpochefen Anders Thornbergs huvud också rulla som Klas Bergenstrands (bilden)?

Den plötsliga döden av Säpochefen Klas Bergenstrand, som en av Sveriges bästa regeringschefer någonsin, Göran Persson, hade installerat där, ser White TV i samband med att Bergenstrand ville kasta ut Mossads kontroller över Säpo, så Mossad mördade den fullt friske chefen med skalärvapen och triggade fram en hjärtinfarkt, vilket lätt kan göras med dagens moderna vapen. Bara en erfaren läkare kan se skillnaden under en obduktion.

Folk som arbetar på Säpo är inte dumma. Därför drar Åsa Linderborg rätt slutsats idag: "De har alltså gått på en jätteblåsning." Det är dock fel av henne att påstå att det inte är medias uppgift att hjälpa Säpo. Klart skall alla i Sverige hjälpa till att bekämpa terrorism, i synnerhet de som har makt. Men hennes vackra och begåvade huvud är förmodligen under mind control utan att hon får vara medveten om det.

Ett syfte med blåsningen av Säpo skulle kunna vara att bli av med Anders Thornberg som chef.

TT frågar direkt:

"Har du förtroende för Säpo och rikspolischef Dan Eliasson?

– Jag har förtroende för både Säpo och polisen och utgår från att de har haft allmänhetens bästa för ögonen, säger Anders Ygeman."

Mossad har säkert inte gillat att terrorattacken mot skolan i Trollhättan genomfördes "bara" med ett svärd istället för med automatvapen, som hade skördat betydligt fler offer, och som är brukligt i "branschen". Även Taimour Abdulwahabs terrordåd för fem år sedan i Gamla Stan mildrades med stor sannolikhet av svenska säkerhetstjänster. Taimour hade tränats och plötsligt förändrats i Luton nära London, där MI5 och 6 enligt uppgift har en mind control basis som skapar terrorister (Molenbeek utanför Bryssel tycks ha samma funktion).

En utomstående har svårt att föreställa sig hur mycket press och styrning Mossad eller MI6 kan utföra när de vill ha ett resultat. Mycket sker genom mind control, skalärvapen och ofta också ren utpressning.

Det vore en fin gest om Säpo skulle be den oskyldige 22-åringen om ursäkt.

White TV är ett av få media som inte har hängt ut den frisläppte 22-åringen. Storyn kändes konstigt från början och varför skulle det bara vara en?

(sällan har White TV:s huvuddator störts så mycket som när det här inslaget skrivits ....)

En kommentar från en trogen White TV tittare:

SÄPO:s idiotjakt på Facebook-'terroristen' - total inkompetens el. något annat?

Det senaste svenska säkerhetsdebaclet, el. skall vi kanske säga säkerhetsfiaskot med SÄPO i huvudrollen, gör att man måste fråga sig varför myndigheten uppträder så totalt amatörmässigt? Varför driva medial hetsjakt, inkl. regerings-presskonferenser, och sätta in polisens insatsstyrka på en 'terrorist' med egen Facebooksida och rejäl namnskylt på dörren där han bor? Har SÄPO blivit totalt knäppa el. försöker de överträffa sig själva i förlöjligande? Man kan starkt ifrågasätta om någon vill utmåla SÄPO som totalt inkompetenta, t.ex. i syfte att byta ut dess chef? Sanningen bakom SÄPO:s idiotjakt på Facebook-'terroristen' lär dock ligga på ett annat plan och en återblick över svensk säkerhetstjänst ger vissa ledtrådar.

VAD HANDLAR DÅ SÄPO:s JAKT PÅ FACEBOOK-'TERRORISTEN' OM?

Sveriges största morgontidning”Dagens Nyheter” frågar sig;

Glömde man helt enkelt att googla på 22-åringens namn? Förväxlades mannen med någon annan? Har Säpo fallit offer för underrättelsesvindlare? Eller skedde det helt enkelt ett missförstånd någonstans längs de hemliga kanalerna? Detta är frågor vars svar kan påverka huruvida allmänheten framöver kommer att lita på Säpo eller inte.”

Ja, för det första handlar det inte om att göra sig av med ytterligare en SÄPO-chef. Thornberg, då tillförordnad chef för SÄPO, kunde ses glatt flinande vid presskonferensen i samband med attentatet på Drottninggatan. En god indikation om att han fått förhandsinformation om attentatet el. i värsta fall själv var insyltat i detsamma. Helt klart innebar attentatet för honom en direktbiljett till chefsjobbet på SÄPO och därav hans svårighet att hålla masken under presskonferensen.

Det hela handlar i stället om en medial PSYOPS (psykologisk operation) där en oskyldig kulturberikare nyttjas för att flytta över ytterligare makt till SÄPO i form av övervaknings- och polisiära befogenheter, d.v.s. ytterligare en begränsning av de svenska medborgarnas frihet i avsikt att fullfölja bygget av en fullfjädrad svensk STASI-stat. Detta som ett steg och förberedelse inför ett snart utlysande av undantagstillstånd i Sverige, något som Aftonhoran avslöjade att man redan i samband med denna PSYOPS diskuterat i regeringskretsar. Undantagstillstånd i sin tur är nödvändigt som led inför det globala krig (WW3) mellan muslimer och kristenhet, som satanisten och stormästaren inom Frimureriet, Albert Pike tillsammans med Guiseppe Mazzini, drog upp planer för redan under senare delen av 1800-talet.

Varför SÄPO uppträder så imbecillt att man förlöjligar en hel myndighet kan bero på flera orsaker. Klart är naturligtvis att PSYOPS:en kom som en 'knorr' på den senaste falskflaggen i Paris, och möjligen togs SÄPO på sängen av denna och hade inte tillräcklig tid för att ordentligt planlägga PSYOPS:en. Även om det svenska folket i hög grad omvandlats till sovande TV-zoombier, så finns i dag allt fler medborgare som har tillräckligt med aktiva hjärnceller, för att förstå att terrorister inte har Facebooksidor där de skriver uppskattande omdömen om Sverige och bor på adresser fullt synligt med sina namn på dörren.

Naturligtvis kan den idiotiska jakten på Facebook-terroristen också ha berott på att det fortfarande finns sverigevänner kvar på SÄPO, och att någon av dessa kastat 'grus i maskineriet' för att sabotera SÄPOS slitsamma arbete att reducera det svenska folkets frihet, införa undantagstillstånd och inlemma oss i den av satanisterna så efterlängtade Nya världsordningen (NWO).

Bakgrundmaterial på White TV:

Gestapo-Säpo hjälpte mörda den svenska C-byrå spionen Jane Horney;

Fjärrstyrdes Taimour Abdulwahab?

Gammelmedia medskyldiga till skolattacken i Trollhättan då de censurerar mind control;

USA misstänks mördad Hugo Chavez då cancer kan induceras med strålningsvapen;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.