Grekland rik på gas olja guld:amerikanska oligarkers plundringsmål

2012-08-23 20:24

Jag har alltid sagt, att man inte skall hacka så mycket på Grekland, som anses svagast i Euroland. Vårt kriminella finanssystem är ett pyramidspel, där de svagaste slås ut med automatik, då penningmängden för räntorna aldrig produceras. Oberoende hur bra deltagarna/länderna är, några måste slås ut i den påtvingade konkurrenskampen, med matematisk nödvändighet. Vilket skitsystem!

I ett ärligt system, som föreslås i den Vita Skolan i Nationalekonomi, blir ingen utslagen, då penningmängden räcker för alla. Det blir då ingen smygexpropriering på sex olika nivåer heller, som i dagens kriminella finanssystem.

Man skall också komma ihåg, att inte en enda cent har utbetalats direkt till den grekiska befolkningen som svälter och dör i brist på sjukvård, utan alla räddningspaketpengar har gåt till utländska banker, så att deras giriga räntekrav kan tillfredsställas.

Det står å andra sidan också utom all tvivel, att Grekland fuskade med amerikanska Goldman Sachs' hjälp, att komma med i Euron och att Wall Street spekulerade emot Grekland och Euron. Den misstänkt kriminelle f.d. grekiske premiärministern George Papandreou är född, uppvuxen och utbildat i USA, d.v.s. deras marionett, varför han kan roffa åt sig så mycket han vill från sina undersåtar.

Det som däremot är nytt, är Greklands rikedomar på gas, olja, guld och annat. Detta har tystats ner i våra kvalitetsmedia, då det inte skall komma fram, att Grekland först skall förslavas med lån från IMF, World Bank och europeiska räddningsmekanismer, för att sedan oljeoligarkarna med amerikanska Rockefeller i spetsen skall kunna roffa åt sig Greklands naturtillgångar till en spottstyver. Samma gamla gangster mönster alltså!