Grekisk Polis vill häkta EU+ECB+IMF pampar+egen regering

2012-02-14 23:42

Märkligt att etablerade media förtiger att den grekiska polisen genom sin fackförening har hotat med att arrestera EU, ECB och IMF pampar. Detta vore en utmärkt åtgärd eftersom de stödjer det mest kriminella pyramidspel som finns: vårt finanssystem.

Inte nog med det. På Valentins dagen hotade samma polisfackförening, att arrestera även ledande medlemmar i den grekiska regeringen. Hoppas de verkställer beslutet. Rätten är på deras sida.

Polisen verkar stå på demonstranterna sida. Detta förvånar föga när man får höra att deras lön ligger under 500 EUR = 4.350 kr i månaden.

Men enligt min mening så räcker det inte enbart med att arrestera pamparna som vållat Greklands elände. Allt rån byte skall återföras till folket genom att införa 100% systemet, dvs. att höja kapitaltäckningskravet från dagens 2% (inom Euroland) till 100%. De felande 98% skall bankerna och IMF låna hos ECB, den europeiska centralbanken, som skall ge ränteintäkterna på de 98%, som bankerna då måste betala, tillbaka till folket, se närmare min plan för finansreformen, den Vita Skolan i Nationalekonomi.

Eftersom det är föga troligt att ECB kommer att göra så, skall Grekland lämna den djävulska Euron genast och återgå till sina drachmer, samt att makten över grekernas monetära politik återförs tillbaks till deras egen centralbank. Då har de även möjlighet att devalvera och på så sätt komma i takt med valutorna från sina handelspartners. De skall dessutom reglerar genom en lag att skulder i Euro kapas med 98%, då dessa aldrig funnits, utan enkom tillverkats genom bankernas bluffregler, se närmare inslaget om den dubbla boräntebluffen.

Det finns dock en risk att EU-diktaturen kommer att ta till hårdhandskar och förstärker sina hejdukar i Grekland, kallad Eurogendfor.

Se White TV:s andra Greklandsartiklar: Stackars Grekland torteras av Euron , European Gendarmerie Force skall våldta Grekland och Greklands Papandreous finansskandal.