Strauss-Kahn ville ha ut IMF:s guld från USA

2011-08-02 19:28

En rapport från den ryska säkerhetstjänsten FSB till Rysslands premiärminister Vladimir Putin avslöjar att USA vägrade dåvarande IMF chefen Strauss-Kahn att ge ut de 191,3 ton guld som ägs av IMF men förvaras i Fort Knox. Strauss-Kahn fick indikationer att guldet är borta även från den egyptiske top bankiren Mahmoud Abdel Salam Oma. Strauss-Kahn fick då tips av den franska underrättelsetjänsten General Directorate for External Security (DGSE) att fly från USA då de planerade en konspiration mot honom. De gav honom tipset att inte ta med mobiltelefonen så att de amerikanska säkertstjänsterna skulle ha det svårare att spåra honom. Redan ombord på Air France planet ringde han från en annan telefon till hotellet och bad dem att sända hans mobil hem till Frankrike. Då kunde han spåras och gripas den 14 maj 2011.

Städerskan som påstås vara sex offret är Nafissatou D., en prostituerat mamma från västafrikanska Guinea, som ljugit om mycket inför de amerikanska immigrations myndigheter då hon ville slippa den fruktansvärda fattigdomen hemma. Hon har bankkonton i US delstaterna Arizona, Georgia, New York och Pennsylvania som innehåller olagliga pengar enligt de amerikanska utredarna. Den 15 maj 2011 avlyssnades ett telefonsamtal som hon förde på sin Fulbe-dialekt med en kriminell från Guinea, som sitter i ett fängelse i Arizona för innehav av 180 kilogram marijuana. Där skall hon ha erkänt sex fällan.

Bankiren Mahmoud Abdel Salam Oma som skulle fått bevis på att det inte finns guld på Fort Knox gick samma öde som dåvarande IMF chefen tillmötes. Den 30 maj 2011 arresterades han i New York under förevändningen att han skulle ha förgripit sig på sin hotellstäderska. Man kunde förvänta sig litet mera fantasi från de amerikanska säkerhetstjänsterna.

Att Ron Paul kommer också med anklagelser att guldet från Fort Knox är borta hade White TV redan rapporterat. Ford Knox kallas därför numera Fort Nix.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.