Stor skandal att Mario Draghi och Ray Kurzweil var på Nobelfesten men inte SD

2015-12-10 21:13

Nobelpriset har tyvärr alltid varit ett instrument att förtrycka hela mänskligheten, genom att ofta nobba de forskare som för mänskligheten framåt med stora steg. Istället belönas ofta forskare som inte kommer med hela sanningen, som då medför att läkare inte får lära sig vad en människa är (själ och många energikroppar och chakran), att fysiker inte får veta något om eterfältet och fri energi. För dem som inte studerat allt som hemlighållits för oss, är det säkert svårt att genomskåda Nobelstiftelsen.

Syftet med att vägra Nobelpriset för tidens största snille, Nikola Tesla, var att förtrycka hela mänskligheten

Den största Nobelskandalen någonsin var att inte ge priset till Nikola Tesla, som hade mer än 700 patent, som upptäckte neutrinerna (döpte dem till något annat) och att de färdas snabbare än ljuset, som uppfann radion, som försörjde världen med växelström (gjorde honom till superkändis), som upptäckte den elektriska skalärvågen och väldigt mycket mer. Istället fick Einstein priset, som lurade oss med läran att inget är snabbare än ljuset, som för det mesta förnekade eterfältet och som snodde idéerna från sin fru, som tvingade honom att ge hela prispengen till henne.

Att Wilhelm Reich (regnmaskiner med fri energi) och Astrid Lindgren aldrig fick Nobelpriset visar också på den mörka kontrollen av Nobelrörelsen. Barn är viktigare läsare än vuxna, då de kan påverkas mycket mera.

För att dölja Nobelstiftelsens förtryckande arbete delas ibland ut mycket berättigade priser, som i år, med undantaget av ekonomipriset. Att mäta fattigdom är ganska meningslöst. Istället borde professorn i nationalekonomi Angus Deaton berätta för folk att det är vårt banksystem som vållar fattigdom över hela världen. Under tiden borde även han ha fattat att det rör sig om ett gigantiskt pyramidspel, som tvingats på hela världen. Bara denna miss diskvalificerar honom från Nobelpriset. Om han inte skulle känna till det, är han inte heller värd priset.

Mario Draghi är symbolfiguren för människors förtryck. Inte bara att han kommer från den kriminella storbanken Goldman Sachs och Rockefellers omkrets, han är chefen för den europeiska centralbanken, ECB, som med sin Euro har kastat miljontals människor i fruktansvärd fattigdom, framförallt i syd- och öst-Europa. Han har ingen beröring till Nobeltanken eller priser, raka motsatsen!

Samma skandalösa val gjordes med Ray Kurzweil, han är Mr. artificiell intelligens. Han är den kända spjutspetsen för att ta bort det mänskliga i människan med syftet att skapa cyborgs, en blandning mellan människan och maskin. Målet med detta är att skapa "människor" som går att fjärrstyra helt och hållet. Idag förmår mind control teknologin inte överstyra alla, ca. 15% klarar sig helt och de flesta kan inte påverkas helt och hållet. Men med Ray Kurzweils planer på artificiell intelligens skall detta avskaffas smygvägen. Ray Kurzweil är en fiende för mänskligheten och har inte heller ett dugg att göra på Nobelfesten.

Men SD, vars politik nu antagits av alla partier bortsett från Vänstern och där Moderaterna nu gått ännu längre, får inte komma till festen. Detta är ett slag i ansiktet på minst 25% av den svenska befolkningen, som stödjer SD:s politik. Nobelkommittén vet tydligen inte vad demokrati betyder.

Kemipristagaren Tomas Lindahl har säkert gjort en bra forskning när det gäller DNA-reparationer, men det är en allvarlig tabbe, att han förnekar att strålning kan vålla cancer. Bra att han inte blev läkare. Han har naturligtvis ingen aning att vår DNA är en antenn för att sända och ta emot magnetiska skalärvågor.

Anna Hedenmo sabbade den annars proffsiga presentationen från SVT genom att prata politik på Nobelfesten, vilket är en no no enligt Magdalena Ribbing. Hedenmo dristade sig att hacka på utrikesministern Margot Wallström för hennes berättigade kritik av Israel. Fy skäms Anna Hedenmo! Palestiniernas blod stänker på dig.

En tröst att det medicinska talet var en riktig höjdare och skördade mycket skratt och applåder.

Det var mycket bra att fysikpriset fokuserade på neutriner. De som fick priset har dock inte kommit så långt i sin forskning som Konstantin Meyl.

Nedan banbrytande tysk forskning om neutriner från vår tids Tesla, fysikprofessorn Konstantin Meyl. Neutriner är den viktigaste aspekten av fri energi och livsådern för hela universum. Neutriner reser med skalärvågor. Utan neutriner inget liv. De slungas ut från galaxens centrum, det svarta hålet, snabbare än ljuset. Sedan omvandlas de av stjärnorna, som skickar sina neutrinoprodukter vidare till sina planeter, där de tankas som fri energi av allt liv.

Filmerna har redan visats tidigare på White TV. Prof. Meyl är värd minst fyra nobelpriser:

1. upptäckten att alla virvlar består av två, han kallar den andre för potential virveln

2. först ut med en enda fältteori, då han utgår från eterfältet

3. upptäckten av den magnetiska skalärvågen, som används av vår DNA, bl. a. för att förmedla informationen till DNA hur den skall lagas, med en hastighet snabbare än ljuset

4. upptäckten att cancerceller kan dödas med skalärvågor, utan cellgiftets biverkningar

Även på White TV:

Prof. Meyl detected DNA-Wave and Scalar Wave Biology;

Growing Earth Part 2: physical explanation of free energy;

ECB:s Draghi drake får sin överkvinna och skiter nästan på sig;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.