Reptiloiderna har förhäxat pengar, denna svarta magi ska fixera homo sapiens på pengar för att förslava oss

2023-03-29 06:33

Simon Parkes, en av mina största idoler och läromästare, är tyvärr idag bara en skugga av hans forna jag. Det skedde smygande efter att radio show hosten JayPee förråde Simon februari 2018 då JP smutskastade honom utan skäl, ställde in showen och tog alla sändningar från nätet. Detta var en enorm förlust för mänskligheten då Simon Parkes info ofta avslöjade stora hemligheter från Reptil-världen, mycket bättre än David Icke.

Från min 1:31:50 i filmen från den 5 mars 2017 berättar Simon om att Reptiloiderna har försett pengar med en svart magisk förhäxning med hjälp av teknologi från en planet i vårt solsystem. Vitsen är att fixera människor, även barn, på pengar så att de jagar efter dem och värderar allt annat lägre. Ett mycket effektivt förslavningsinstrument.

https://paranormal.se/topic/gitternat.html

Av samma skäl byggs eller köps det flesta banker på viktiga energipunkter, ofta där Curry- och Hartmann-linjer korsas. De är jordens meridianer där den fria energin flöder. Det finns positiva och negativa Curry-kryss. Naturligtvis sitter bankerna på de negativa som akupunktur-nålar för att kunna sprida negativ energi och info runt hela jorden med detta också hemlighållna nätverk.

Ett annat halvhemligt nätverk som knyter ihop världens banker är den extrema derivatmarknaden.

 

https://youtu.be/62YMesxnGoA