Regeringen, SVT och Myndigheten för psykologist försvar skyddar det svenska pedofil-nätverket som Mossad byggt upp

2023-10-24 22:42

Källa

Sulaiman Abualfita (ovan) från LVU-kritiska föreningen Family United lyckades i söndags den 22 oktober 2023 kuppa in en berättigat protest under Palestina-manifestationen mot de svenska Socialtjänsterna som kidnappar barn i ofattbara mängder sedan 1970-talet. De vanliga svenska stödgrupper till Palestina fick inget demonstrationstillstånd av den strängt Mossad-kontrollerade polisen. Då lyckades Gaza-Palestiniern Sulaiman Abualfita få demonstrationstillstånd och lyckligtvis kunde han då använda världens fokus och ilska på tortyrmorden som Israel dagligen utför mot tiotusentals oskyldiga palestinska barn, ca hälften av Gazas befolkning, att sprida fokus även på det svenska pedofil-nätverket som har många korrupta och kriminella Socialtjänster i Sverige som lönsamma barnleverantörer.

AB gjorde en seriös rapport om det hela medans SVT som vanligt ställde sig på pedofilernas sida. Desamma gjorde Regeringen med barnplågaren Ulf Kristersson (M) i spetsen stödd av Israelslickaren Billström (M).

Av SVT:s inslag framgår även att Myndigheten för psykologist försvar har ställt sig skyddande bakom Sveriges pedofila nätverk. De är, som samtliga svenska underrättelsetjänster sedan MI6s Estonia-massmordet, i Mossads sionistiska gripklor.

Det enda som WTV inte håller med om hos Family United är att det mest ska vara muslimska barn Socialtjänsternas barnkidnappningar siktar på. De fokuserar på alla familjer med utländsk bakgrund då de har svårare att försvara sig. WTV har försökt att hjälpa ca 30 LVU-drabbade familjer under de senaste åren. I ett aktuellt fall från Soc i Mariestad och Birkahemmet i Göteborg uppdiktas ett argument mot en Mauretansk invandrare att hon skulle vara en dålig mor då hon inte kan svenska och det svenska samhället!!! Det krävs mycket kriminell energi för ett sådant argument att modern ska förlora sitt barn som hon fortfarande ammar! Och vilket livslångt trauma för lilla ettåringen! Detta kriterium passar på alla invandrare som nyligen kommit till Sverige!

Den sista filmen har saboterats av SwebbTube!

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.