Viewing all articles in Practical conspiracies

Om EU:s mind control projekt The Human Brain Project + Graphene Flagship + grafen/oxid, AI, Cyborgs + Dr. Andreas Noack mördad

Saturday, 22 June 2024 23:30

Bra film om den moderna mind control teknologin. Filmen gjorde från ca minut 20 (delen innan kan man hoppa över) en bra efterforskning på vad som ligger bakom mind control teknologin och det giftiga grafenoxid som är i Covid-19 sprutorna som ska koppla upp oss osynligt till AI så att vi är inga människor längre utan extremt fjärrstyrbara cyborgs, ett slags robotar.
.
EU:s dyraste forskningsprojekt belyses: The Human Brain Project, med huvudkontoret på KI i Solna, Sveriges hemliga och underjordiska mind control högkvarter, och Graphene Flagship projektet. EBRAINS projektet ska vara efterföljaren för The Human Brain Project.
.
Filmen belyser även mordet på grafenoxid forskaren Dr. Andreas Noack som jag har träffat flera gånger i Tyskland, en mycket modig och vis man. En enorm förlust för mänskligheten!
.
Om Black Goo innehåller grafen vet jag inte, men det är möjligt. Filmen visar också att Elon Musk är mycket negativ!
.
Filmen nämner tyvärr inte att det sexkantiga grafen/oxid är antenner för de hemlighållna magnetiska skalärvågorna som styr och kontrollerar hela vår kropp, tankar och minnen.
.
.
.
.
 

Smart Dust och Morgellons byggsten för nanobots/chips att göra oss till cyborgs, Archonternas AI Djävulens verktyg!

Monday, 10 June 2024 21:41

Mind control offer, targeted individuals (TI), kontaktar mig, Henning Witte, nästan dagligen och ber om hjälp. Många klagar över att bli attackerad av smart dust, som också betecknas morgellons ibland. De attackerar huden med klåda som inte går bort och små öppna sår. De ser ibland ut som textil faser men är okänd konstgjord material.

Forskning visar att de är byggstenar för nanobots, d v s nanochips, som är extremt små. De Vita Drakoreptilierna är ledande i denna forskning.

Dessa nanochips i människorna kan koppla upp dem till skalärvågsdatorer, bättre känd som quantum datorer. Detta är ett modernt sätt av mind control, d v s att andra kan läsa och ändra folks tankar och minnen.

Denna optimerade uppkoppling av människor till datorer gör oss till s k cyborgs. Då är vi inga människor längre!!! Det är det Djävulen vill. Förstöra GUDs skapelse.

Det läskiga är att Covid-vaccinerna innehåller sexkantiga grafenoxid, nanobots som är antenner för magnetiska skalärvågor som kan koppla upp oss till datorer utan kablar och utan att vi märker det!

Det som är ännu värre är att även ovaccinerade kan smittas med dessa nanochips utan att de märker det, s k shedding.

Botemedel är bl a intag av mycket vitamin C.

 

Läs även på WTV:

Ricardo Delgado: Covidvaccinerade är cyborgs: ladda ner Bluetooth Scanner App To Test The Vaxxed for MAC Addresses;

 

https://rumble.com/v50h9eq-self-assembly-nanotechnology-greg-reese-report-compilation.html?utm_source=substack&utm_medium=email

 

 

Dumpens Sara Nilsson anklagar Trosa kommun att missköta barn! Är Trosa också del av Pedofila nätverket i Sverige?

Monday, 20 May 2024 14:23

Yrsa Häggströms Bakom Kulisserna publicerade nyss ett viktigt barn-alarm från Dumpens Sara Nilsson:

Såhär fungerar socialvården i Trosa kommun och barnhandel genom Adoptionscenter

"SARA Nilsson

 

Tänk att jag haffade KD i Trosa igår och berättade för dem vad vi grävt fram om socialtjänsten här. Reaktionen? Nej om det hade varit så hade Någon sagt något. Nej Trosa skulle aldrig göra så. Nej, nej, nej, nej…

Jag erkänner att jag tappade humöret och när KD kvinnan börjar ta på mig och säger jag ser att du är upprörd så fick hon en ordentlig skopa.. don’t patrinize me… kör inte med ert förutsägbara jävla trams. Om man inte blir förbannad och vägrar lyssna på dem som har något att berätta om missförhållanden i kommunens verksamheter ska man omedelbart entledigas från sin post. Vi står nu med barn som blivit så misshandlade av Trosa kommun att deras föräldrar nu fått vuxna barn som lever helt utan hopp och noll förtroende för samhället.

Vi har heroinmissbrukande ungdomar som började sitt tunga missbruk med heroin etc under socialtjänstens drogrehab… ty de testar och jagar bara för cannabis… så då är det fritt fram att börja missbruka under socialtjänstens insatser. Trosa har tydligen också gett vårdnad eller umgänge till fem pedofiler som våldtagit sina egna barn…

Vi har prostitution, drogförsäljning etc i skolan men alla blundar och så länge det inte brukas cannabis är det ok. Trosa kommun är kommunen med flest medicinerade barn i Sverige och de har satt i system att tvinga föräldrar att medicinera. Söker du hjälp från soc eller skola då du har ett neuropsykbarn så får du ingen hjälp utan en LVU (Lagen om vård av unga, red.anm) för att barnen inte klarar skolan. ......

Hon växte upp i ett hem med såväl psykisk som fysisk misshandel. Första sexuella övergreppet skedde när hon var tio. Andra när hon var tolv. När hon var femton fanns rädsla att hon skulle bli bortgift. Då placerades hon i familjehem. I familjehemmet våldtogs hon av en kille som också var placerad.

Han var arton år och gängkriminell. Flickan är mycket destruktiv och överväger att ta sitt liv. Hon har inte fått traumabehandling och är sedan ett år placerad på SiS. En timme om dagen kan hon skicka SMS och ringa. Vi skriver eller pratar varje dag. -Vad har du gjort idag?

Jag sov till klockan tolv. Sedan sa personalen till mig att jag skulle byta rum. Men det ville jag inte för det andra rummet har inte ens en TV som funkar. -Vad gjorde du då?

-Jag blev arg och skrek åt dom att jag inte kommer att byta rum.

-Vad hände då ?

-Dom ringde polisen så polisen kom och bar in mig i det andra rummet.

-Kommer du att få nya blåmärken nu?

-Det tror jag Senaste tiden har flickan suttit i VIE (vård i enskildhet) Det innebär att man klipper av kontakten med övriga intagna. VIE är inte tidsbegränsat. Ibland kan hon sitta ensam i rummet hela dagar. Speciellt när hon är arg. Då pratar personalen med henne genom dörren. När vi pratar är hon bara ledsen. Ju tidigare man sätter in behandling för vålds och sexualbrottsutsatta barn, desto färre blir konsekvenserna. Varför inte börja i rätt ände? I videon ligger sekvenser från olika barn på SiS-hem. Vissa av dem har diagnoser. Ingen av dem är kriminella."

 

 

American Mind Control - Operation Crimson Mist, om elektroniska US-folkmordet i Rwanda 1994

Thursday, 09 May 2024 01:53

Även WhiteTV, som ligger vid spetsen av mind control forskningen, visste inte att USA ligger bakom folkmordet i Rwanda 1994 med mind control vapen:

Den relevanta delen i filmen nedan börjar från ca 6 minuter till 21:

 

 

Dr. Ana Mihalcea förklarar hur Covid-vacciner självbygger dödliga blodproppar samt nanochips för Cyborgs

Friday, 19 April 2024 07:36

Viktig intervju som Ulf Bittner och Emil Borg har med modiga med Dr Ana Mihalcea från USA. Detta är den moderna mind control teknologin:

 

Se även på WTV:

Declaration of Spiritual Independence against Satan, the Reptilians, Greys, Archons and Dark Artificial Intelligence;

Karen Kingston och Ana Mihalcea förklarar vad en cyborg är, men har inte fattat skalärvågs-galoppen;