Karl Markus tvångsmedicineras trots att medicinen misslyckas och utan Mind Control utredning

Sunday, 29 July 2012 18:08

Karl Markus Beijar Mellin och hans gode man vill inte att tvångsmedicineringen mot påstådda psykiska sjukdomar fortsätter, då den inte har hjälpt på längre sikt. Många har fått göra den bittra erfarenheten, att neuroleptika försämrar situationen på lång sikt. Apparater som bygger upp skalärvågsfält kan hjälpa bättre.

Tabletop Defender från QuWave, som bygger upp skyddande skalärvågsfält

Domstolar och psykiatrin sviker patienten och vägrar att ta till sig information om Mind Control, hjärnkontroll, dvs. manipulation av människors hjärnor, tex. med hjälp av ett litet chip i kroppen. Ingen har gjort en utredning om Karl Markus är frisk, men offer för modern teknologi.

Svensk psykiatri begår brott på löpande band; bl. a. då Mind Control inte tas med i bedömningar vilket ofta har till följd, att fullt friska människor medicineras och får hemska skador av det. Dags för djupgående reformer och utbildning av all personal om hur Mind Control fungerar. Även personalen hos förvaltningsdomstolarna och nämndemännen måste skolas i Mind Control

Karl Markus är en begåvad skald och musiker. Tvångsmedicineringen har nedsatt hans konstnärliga förmåga. Var det meningen?

Här ett smakprov me en dikt av Karl Magnus:

Mannen som dog - Elegi till Torsten Föllinger

Ljuvhet

värme

Vad man inte kan sätta i ord

Passar in på mannen som dog.
Så ljuv & förstående

Att tårarna rinner

Så saknad av mig:

Att kroppen försvinner!

Men minnet lever i mig kvar

Hans röst kommer för mig - leva ljuda -

igenom mina bestående dar.

I nätterna han far med mig -

till andra sidan Himlen

Där är allt ljuv musik

Ännu hör jag hans toner

Där är allt Ett

Inte tusen miljoner

bara ljuvhet -

ljuvhet utan ord -

där är jag.

med mannen som dog.

 

 

Karl Markus tvångsmedicineras trots att medicinen misslyckas och utan Mind Control utredning from Henning Witte on Vimeo.