Tyskland är ingen suverän stat

Thursday, 09 May 2013 21:41

Många tror att det blev fred när Tyskland kapitulerade den 8 maj 1945. Folkrättsligt sett är detta fel, eftersom endast företrädare för Wehrmacht skrev under ett vapenstillestånd, precis som Nord- och Sydkorea gjorde 1953. Wehrmacht var enbart en del av det tyska försvaret. Dess officerare fick inte vara medlemmar i nazistpartiet, då den preussiska traditionen krävde att försvaret skulle vara politiskt neutralt. I Nazityskland fanns dock politiserade försvarsgrenar, med Waffen-SS som den mest kända. De skrev inte på varken en kapitulation eller ett fredsavtal; ingen ledare för naziststaten för den delen heller.

Ett fredsavtal mellan Tyskland och de allierade USA, England, Ryssland och Frankrike har än idag inte kommit till stånd. De allierade med undantag av Ryssland har fram till denna dag inte givit tillbaka Tyskland sin suveränitet, utan USA, England och Frankrike ockuperar Tyskland fortfarande med stora truppkontingenter (ca. 100 000 militärer), vilket Tyskland måste betala dyrt för. De har fortfarande beslagtagit Tysklands guld, trots att detta guld intjänades av Förbundsrepubliken först efter 1945. Därför vägrar dessa länder Tyskland att återfå sitt guld.

Källa

Varje förbundskansler, inkl. den nu sittande Angela Merkel, måste läsa igenom och skriva på en speciell pärm, som de allierade har fyllt med instruktioner, innan tjänsten som chef för den 'tyska' regeringen får tillträdas.

FN grundades redan den 1 januari 1942 (inte 1945), för att krossa Tyskland. Än idag finns Tyskland upptaget i FN-stadgan som fiende (Feindstatenklausel).

Filmen nedan påstår att Hitler begick självmord i bunkern den 30 april 1945 och därför skulle Weimarrepubliken (den tyska demokratin mellan första och andra världskriget) fortfarande finnas kvar. Detta är dock fel, då Hitler i början av 1945 slöt ett avtal med England och USA, om att alla nazister fick lämna Tyskland och bosätta sig vart de ville. I gengäld erhöll England från Tyskland alla ekonomiska skatter inklusive stora delar av guldet och USA de tyska atombomberna, som redan hade stationerats på ubåtar längs den amerikanska östkusten. USA låg långt efter med sin atombombsforskning och bomberna på Hiroshima och Nagasaki var tyska. Hitler och många nazister valde att bosätta sig under sommaren 1945 i Argentina. Hans andre man Martin Bormann fick asyl i England men flyttade senare också till Sydamerika.

Oberoende av varandra bestämde därför både den västtyska Författningsdomstolen (Bundesverfassungsgericht) och den Högsta förvaltningsdomstolen (Bundesverwaltungsgericht), att det tyska riket skulle kvarstå i sina gamla gränser från 1937. Förbundsrepubliken är folkrättsligt sett ingen suverän stat.

Källa

Återföreningen 1990 ändrade inget, då de västliga allierade lurade Tyskland och degraderade landet att registrera sig som ett litet aktiebolag, GmbH. Tyskland fick inte heller den efterlängtade författningen, utan enbart en rumphuggen Grundgesetz, en låtsas grundlag.

Varför då alla dessa lögner och konspirationer mot Tyskland? Varför drev de dolda makterna Tyskland in i två världskrig som Tyskland inte ville ha? Varför lät de Tyskland förlora dessa krig trots att Tyskland hade de bästa soldaterna och vapenteknologin? Varför hörsammades inte ett dussintal tyska fredstrevare (Rudolf Hess flygning 1941 till England t.ex.)? Varför lanserade Wall Street Rothschildättlingen Hitler, nazisterna och Holocaust (vissa har kommenterat att jag skulle sätta ordet i citationstecken för att markera att den officiella historieskrivningen inte återger en korrekt bild. Men som tysk är jag genom en kriminell lag förhindrat att skriva sanningen om den punkten) just i Tyskland? Varför drabbades tyska kvinnor av den största våldtäktsvågen i historien (mer än 2 milj)? Varför bedrevs den största etniska rensningen i modern tid just mot tyskar? Varför fick inte tyskarna rösta om de ville ha Euron och nu betala för Grekland och andra slarvpellar trots att regelverket förbjuder det?

Därför att den andliga befrielsen av jorden sägs komma från Tyskland (och till viss del även de nordiska länderna varför de förtrycks extra hård med avlyssning och mind control, t.ex. med hjälp av mobiljättarna Ericsson och Nokia).

Se även White TV:s inslag: Churchill förrådde Öst-Tyska upproret 17 juni 1953