Hitler hade redan Atombomber

2011-12-01 23:26

För 10 år sedan befann jag mig i Potsdam (nära Berlin), hos filmaren Jutta Rabe, vi skulle fortsätta att jobba med vårt Estonia-filmprojekt "Baltic Storm". Jutta berättade då för mig, att hon hade nyligen kontaktats av en äldre herre, som hade sagt sig vara en fd. tysk vetenskapsman. Han hade gett henne beröm, för hennes mod att göra dokumentärfilm om Estonia-attentatet. Hans ärende hos Jutta Rabe var en önskan, att hon skulle göra en dokumentärfilm, som skulle berätta, om hur Hitlers vetenskapsmän hade framställt flera atombomber, och att de bomber som USA släppte över Japan i aug. 1945, var tyska vapenbyten. Han gav henne boken  "Die Atombombe und das Dritte Reich" av Edgar Mayer och Thomas Mehner. Jutta hade då inte tid att göra något i saken och avslog manens begäran, men bad mig att läsa boken.

Då jag som juristombud för anhörigföreningen för M/S Estonia, av mäktiga krafter, blivit utsatt för en konspiration för att mörklägga sanningen bakom M/S Estonia, begrep jag direkt att bevismaterialet i boken var övertygande. Det fick till följd att jag började läsa, det mesta av den litteratur, som successivt blev tillgänglig. Den senaste boken jag precis har läst färdigt, är den mycket nedtystade, "Hitlers Bombe", skriven av den fd. östtyska historikern Rainer Karlsch.

Efter att nu ha läst igenom en massa litteratur i ämnet, mest på tyska, är jag som erfaren jurist, helt övertygat om bevismaterialets trovärdighet - Allt talar för att Hitler, i slutskedet av WW2, redan hade flera atombomber färdigbyggda!

Men, invänder varje tänkande person, varför använde då Hitler inte sina bomber för att vinna kriget? Bristande skrupler handlade det säkert inte om. Vid en provsprängning av en taktisk atombomb, den 12 mars 1945 kl. 22.15  i provinsen Thüringen, på det militära övningsfältet Ohrdruf, offrade Hitler och hans SS-general Hans Kammler*, ca. 700 människor (fd. krigsfångar och koncentrationslägerslavar), för att testa bombens effekt som massförstörelsevapen.
* Under Kammlers befäl, "förbrukades" under vidriga och grymma omständigheter, enorma mängder tvångsarbetare.

Ett ögonvittne berättar:

"...Vid detta tillfälle såg vi att det kröp fram fullständigt vanställda levande varelser ur skogen. Förmodligen kunde de inte se något längre. ... Två SS-män sköt dessa ca tolv till femton människor direkt......En av våra fångar berättade för oss, att han skulle ha förstått, vad en av de halvdöda hade sagt till honom: 'stor blixt - eld, många omedelbart döda, borta från jorden, helt enkelt inte längre där, många med stora brännskador, många blinda. Hälsning till mor från Oleg Barto till Gurjew'." (Rainer Karlsch, Hitlers Bombe, München 2005 sidorna 217 och 218.)

Varför använde då inte Hitler sina atombomber, för att ge Tyskland ett värdigt slut på kriget? Något som skulle ha undandragit landet och dess befolkning, världshistoriens största etniska rensning och de massvåldtäkter på oskyldiga kvinnor och barn, som inträffade i slutet av kriget. I så fall skulle man också fått ett fredsavtal (vilket Tyskland i motsats till Österrike och Japan, fortfarande inte erhållit)

Svaret och anledningen till att Hitler inte använde atombomben, hänger ihop med hans och andra nazist-toppars flykt, till Sydamerika och ev. andra platser. Sambandet mellan Hitlers atombomber och hans flykt till Argentina, kommer White TV att behandla i framtida inslag (om jag överlever mitt letande efter bevis).

Se White TV:s inslag: Hitler flydde och Hitler överlevde troligen i Argentina.

Se här ett klipp från 2011, ur Jüri Linas mycket sevärda film, "Den Omättliga Ouroboros". (Klippet finns ca 1 min in i filmen) Tack till Jüri Lina!