Nära döden-upplevelser bevisar att vi är själen och inte kroppen

Friday, 31 January 2014 18:59

De negativa krafterna på jorden har sedan länge mörklagt en av de viktigaste informationerna som finns att tillgå: att vi människor är odödliga själar och inte enbart kroppen. Den är en mycket avancerad biodator som själen inkarnerar i för att lära sig i förväg planerade läxor under livets skola på jorden. Att vi är själen och inte kroppen har enorma konsekvenser inom medicinen, religionen och vår samlevnad. De visa människor som har förstått detta kan aldrig bli rasister, för de vet att man inte skall döma kroppen utan själen. Många homosexuella är mycket mogna och kultiverade själar, därför att detta prov är mycket svårt. I själavärlden delas vi inte upp mellan olika kön. De som förföljer eller nervärderar homosexuella har inte förstått livet! Homosexualitet är varken någonting onaturligt, sjukt eller kriminellt.

Det finns många vetenskapliga sätt att bevisa själens existens, att reinkarnation finns. De enklaste är de miljontals vittnesmål från tidigare liv med konkreta uppgifter som sedan kunde verifieras. White TV rapporterade om det tidigare. Ett annat bra bevis är remote viewing, fjärrsyn, som White TV tittare också redan känner till. Denna teknik utvecklades av KGB och CIA i smyg under det kalla kriget och idag erbjuds t.o.m. kurser för allmänheten att lära sig fjärrsyn. Alla kan göra det. Vissa är duktigare än andra.

källa

I dag skall vi visa ett tredje bra bevis, att vi är själen och inte kroppen, de välkända nära döden-upplevelser (NDU). Det har forskats mycket i det. Och mörklagts. Lyssna till olika vittnesmål nedan, hur människor plötsligt upplevde att de lämnade sin kropp och kom tillbaka när de var nära att dö.

Intressant i det första vittnesmålet är också att det inte finns tid i själavärlden. Tiden är en del av superdatorprogramet, som kallas matrix, vilket skall förespegla oss en felaktig realitet, en illusion. Som David Icke säger: det enda som är real är kärleken, allt annat är illusion.

Se även på White TV: Reinkarnation viktig puzzle bit för att förstå människan;

Ayahuasca-medicinen bör tillåtas i hela världen;

Själavandring bekräftat av rolig själ: Peter Wahlbeck;

Reinkarnation mot rasism;

Fjärrsyn, Remote Viewing, nyttigt verktyg;

Torbjörn Sassersson duktig på fjärrsyn/remote viewing;

Var inte rädd för döden;

 

You must be logged in to comment.