Ayahuasca och demoner, jinns, kan vara farliga varnar Simon Parkes

Monday, 22 February 2016 18:38

källa: där finns bra text om demoner med många bibelcitat om dem och drakar: Rakt på sak om demoner!

Nedan en mycket viktig intervju med Simon Parkes om demoner, som de negativa bakgrundskrafterna lyckats förtränga ur vårt västliga medvetande. Eftersom demoner nämns ofta i bibeln, så har den katolska kyrkan gjort folk medvetna om dem, men brukar använda djävulska metoder att driva ut dem, vilket är dömd att misslyckas.

En fördel med den muslimska världen är, att de lär sina barn om den stora faran med demoner, som kallas för jinns på arabiska. Även koranen nämner ordet jinn ofta.

När bibeln och koranen skrevs var alla människor mycket medvetna om demoner och därför ansåg de som censurerade bibeln, att det inte var nödvändigt att ta bort information om jinn. Men efter häxbränningarna trängdes kunskapen om dessa mörka livsformer mer och mer undan. Som häxa brändes människor som kunde se i litet bredare frekvensband, vilket gjorde att de kunde se demoner och reptiloider.

Det är därför det finns så många medialt begåvade människor i Estland och på Island. Där brändes inga häxor.

Simon Parkes varnar även att bege sig in i en okontrollerad ayahuasca upplevelse. Många som erbjuder sådana program är negativa vilket kan medföra, att en ayahuascaresa slutar med att en demon tar besittning över en. Men det finns även seriösa spelare som erbjuder ayahuascaupplevelser, som för en människa till fjärde dimensionen, där allsköns pack är hemma.

Att den moderna psykiatrin är avancerad kvacksalveri visas också genom att den klassar människor som psykiskt sjuka, när de klagar över att demoner djävlas med dem. De är inte alls sjuka utan offer för livsformer ur andra dimensioner, vilket är en mycket vardaglig händelse.

Psykofarmaka är designat att underlätta för demoner att ta kontroll över en människa!

Som det ser ut älskar demoner vissa gensekvenser, d.v.s. utnyttjar viss DNA, som är en antenn för magnetiska skalärvågor, som även används inom mind control. Därför talar mycket för att en demonisk besittning genomförs också med ett slags mind control teknologi.

Ju mera försurat en människokropp är, desto enklare för demoner att ta besittning över den. Därför varnas vi inte för farorna med att tappa balansen mellan syror och baser i kroppen och därför är nästan all mat och dryck vi får försurande. På varje livsmedelsförpackning borde stå vilket PH-värde den vållar i kroppen. Men detta hemlighålls för att gynna cancer och andra sjukdomar (pengar för Big Pharma) och för att underlätta för demoner att ta sig in i auran och kroppen.

Bara de dumma och obildade har inte förstått att demoner finns.

Intervjun är mest intressant tills de tappar bort Simon Parkes över Skype första gången.

Se även på White TV:

Ayahuasca-medicinen bör tillåtas i hela världen;

Vad är ett spöke? En astral kropp?

Simon Parkes bekräftar att andar, jinn och demoner finns;

Syra/Bas Balansen eller pH-balansen extremt viktigt för kroppen;

 

You must be logged in to comment.