Fallet Grigori Grabovoi visar att Ryssland har kvar även mörka krafter

Wednesday, 16 December 2015 15:33

källa

Grigori Grabovoi verkar vara en slags rysk Bruno Gröning eller Ryke Hamer. Sådana kraftfulla helare har alltid varit en stor fara för de mörka krafterna, då de avslöjar hur lätt man kan läka en människa utan en massa kemi.

Det som står om Grigori Grabovoi på Wikipedia är med stor sannolikhet feta lögn, som vanligt när det gäller omständigheter som etablissemanget vill mörklägga. Wikipedia är full med lögn och man kan inte ens ta bort dem, då datorer från NSA/CIA övervakar lögnen. Jag har försök åtskilliga gånger att rätta till alla lögn om M/S Estonia på Wikipedia, men det är lönlöst, då rättelserna försvinner mycket snabba och den gamla rappakaljan återställs omedelbart.

Att Putin inte lyckats befria Ryssland helt syns på många områden. Domstolsväsendet är totalt opålitlig och säkerhetstjänsterna har för mycket makt. Även Russia Today, RT, ger inte hela bilden, men är tusen gånger bättre än journalistmaffian i Väst, i synnerhet i Sverige. Trots att White TV skriver oftast mycket positiv om Ryssland och tackar Putin sedan fem år tillbaka, så har Russia Today aldrig citerat White TV eller bjudit Henning Witte på en intervju.

Liknande på White TV: Bruno Gröning justitie-mördades då han var bättre än skolmedicinens läkare;

Cancerdoktorn Ryke Geerd Hamer största medicinska snillet i vår tid;

 

You must be logged in to comment.