Modiga Ole Dammegård blivit tyvärr allt starkare kontrollerad opposition, undanhåller viktig Estoniainformation

Thursday, 20 April 2023 12:36

Ole Dammegårds kommentarer om Estonia-massmordet i YT-intervjun nyligen med den kontrollerade oppositionen Tomas Gjutarenäve har avslöjat att den Djupa staten har fått den modiga sanningskämpen och Vita hatten Ole under sin kontroll. När jag läste Dammegårds bok, som han gav mig gratis, Statskupp i Slow motion, för många år sedan efter att han fick min gratisbok M/S Estonia sänktes blev jag mycket glad över hans kapitel om Estonia där han även vågade hänvisa till min Estonia-forskning som annars systematiskt förtigs av t o m nästan samtliga alternativa media också, med SwebbTV i spetsen.

Men nu blev jag mycket besviken på Ole Dammegård över vad han framförde i de senaste fyra delarna i Gjutarenäve-intervjun runt påsken:

1. Inte ett ord om Håkan Bergmarks modiga insats för Estonia-sanningen.

2. Inget om att TV3 Efterlyst en gång tog upp Estonia och att Leif GW har systematiskt mörklagt Sveriges då värsta massmord.

3. Det är inte ett år utan minst tre att den nya svenska Haverikommissionen mörklägger och fördröjer Estonia-sanningen.

4. Ole förtiger helt att bogrampen aldrig öppnades under förlisningen vilket lätt bevisar att alla officiella Kommissioner har ljugit då vatten inte kunde tränga in på bildäck i stora mängder och så snabbt. Detta visar tydligt att han inte är expert på Estonia. Han har aldrig grävt fram en egen Estonia-nyhet.

5. Dammegård hyllar Sven Anér, som var en mycket oseriös Estonia-mörkläggare och som gjorde copyright intrång mot min bok så till den milda grad att folk förväxlade våra böcker. Hans publicerades långt efter min.

6. Ole har aldrig klarlagt hur Palmemordet, där han är expert, och Estonia-massmordet hänger ihop. Han sprider fakenews att positiva poliser omkom på Estonia istället för att attentatet ursprungligen gällde de negativa, de Mossad-kontrollerade, som dock i sista stund blivit utbytt mot civilanställda inom polisen, alltså sådana som inte hade polismakt. Ole spiller alldeles för mycket tid på Palmemordet och 911 då han är bättre insatt där.

7. Dammegård går inte in på min Estonia-forskning eller bok i motsats till vad han själv skrivit tidigare! Han visar bombbilden på baksidan av min bok som jag var först med att publicera men ger fulmedia kredit för det.

8. Värst av allt är dock att han talar om bomber, visar bilden från baksidan av min bok men undanhåller bombbilden på framsidan av min bok, den engelska hexakomposit sprängladdningen, som är det enda fingeravtrycket vi har på Estonia i bildformat! Därmed skyddar han massmördarna aktiv!

Ingen har i Sverige försökt att få fram Estonia-sanningen så starkt som jag och så länge, sedan 1997! Och ingen har fått så mycket stryk, förföljelser och nackdelar som jag, just för detta. Med undantag av de som mördades, typ Odd Engström! Därför blir jag extra irriterad när goda vänner bit för bit fångas in av den Djupa staten med dess mäktigaste verktyg: mind control!

När jag strax före påsken 2023 fick tipset att Ole och jag skulle publicera ett inslag om hotande terrorattacker i Sverige för att skydda landet skrev jag epost till Ole om detta. Han bemödade sig inte ens att svara mig. Jag fick publicera ensam, som vanligt, suck!

 

 

 

You must be logged in to comment.