Jesse Ventura med sensationella Mind Control avslöjanden

Tuesday, 18 December 2012 23:10

Igår visades f.d. governor of Minnesota Jesse Venturas dokufilm Brain Invaders på mainstream media truTV över hela USA. Han efterforskar om människor med röster i och foliehattar på huvudet är idioter eller offer för en lömsk teknologi: Mind Control eller hjärnkontroll eller tankekontroll. Offren kallas för targeted individual, TI. Det finns miljontals av dem över hela jorden. Det är fem i tolv att hela mänskligheten blir fjärrstyrd!

Jesse Ventura har kommit över en karta där de största grupper av TI:s i USA är förtecknade. Det som är slående, är att i mitten av dessa grupper finns s.k. GWEN towers. De är en del av det amerikanska mobiltelefoninätet och missbruks för Mind Control på individer eller stora befolkningsgrupper samt HAARP. Det är skalärvågsandelen i mobiltelefonin som används för Mind Control och som vållar den farliga elektro smogen.

Jesse Ventura GWEN tower

Jesse intervjuar också Mind Control experten och f.d. CIA agenten Mark Phillips, som blev världskänd genom sin lyckade fritagning av Mind Control sex slavinnan Cathy O'Brien, som tillsammans med andra barn blev missbrukad och torterad av Henry Kissinger och andra höjdare i Vita Huset.

Filmen slutar med sensationella och avslöjande erkännanden av en ny CIA whistleblower: Dr. Robert Duncan.

Thanks Jesse Ventura for your courage and sharp, open mind!

Det är typiskt att Venturas film Brain Invaders har tagits bort från YouTube. Alla andra Ventura filmer ur serien Conspiracy Theory finns kvar. Men den för etablissemanget farligaste försvann. På YouTube bedrivs det mycket censur. Därför har White TV konto på Vimeo.

Se även Jesses film om hemliga strålningsvapen; samt min banbrytande intervju med MI5 agenten Barrie Trower på White TV.

 

Följande film gick inte att bädda in:

https://vimeo.com/216217635?embedded=false&source=vimeo_logo&owner=66282374

 

Jesse Ventura- Brain Invaders from soma on Vimeo.