Dr. Fred Bell direkt mördad efter whistleblowing om strålningsvapen

Monday, 19 November 2012 23:47

F.d. US- guvernören Jesse Ventura kom nyligen med en ny dokumentär i sina fantastiskt väl genomförda filminsatser, att avslöja hemligheter som förtrycker oss. White TV har redan länkat till hans avslöjanden om allsmäktiga bankhuset Goldman Sachs och en fin dokumentär om vädermaskinen HAARP.

I filmen nedan handlar det om strålningsvapen, som använder sig av Tesla teknologi och som kanske kom till sin insats för att pulverisera WTC 1 och 2 under 911. Tyvärr nämner Ventura inget om den sedan mer än 100 år hemlighållna Teslafysiken, skalärvågorna, som används i sådana sammanhang. Filmen borde också ha belyst, att Ryssarna var snabbare med denna teknologi, då Tesla gav sina hemligheter till båda supermakterna för att balansera ondskan. Tjernobylkatastrofen var resultatet av det hemliga skalärvågskriget mellan USA och Sovjet.

Att Tom Bearden skrämde skiten ur reportern förvånar mig föga. Jag vet från Prof. Meyl att Tom Bearden fortfarande kontrolleras av det amerikanska försvaret, även om han är f.d. överstelöjtnant. Men Bearden är bra och han har publicerat mycket värdefullt material över skalärvågorna. Den pålitligaste källan är dock Meyl, som dessutom förklarar fysiken bakom skalärvågorna mycket bättre.

Källa, Dr. Fred Bell blev mördad av Illuminaterna efter sina sensationella avslöjanden om hemliga strålningsvapen

Riktigt vidrigt i samband med Jesse Venturas film är att hans nyckelvittne, whistleblowern Dr. Fred Bell, blev mördad kort efter hans avslöjanden till Jesse Ventura. Mordet åstadkommer raka motsatsen till vad mördarna ville: budskapet om hemliga strålningsvapen sprids nu som en löpeld. Tack Dr. Bell för ditt mod och din stora hjälp!

Den sista intervjun med den engelske MI5 agenten och whistleblowern Dr. Barrie Trower ger bra bevis, att det är enkelt att inducera cancer till människor med strålningsvapen. Som man förmodligen också gjorde med Hannes Råstam.