Dumpens Sara Nilsson anklagar Trosa kommun att missköta barn! Är Trosa också del av Pedofila nätverket i Sverige?

Monday, 20 May 2024 14:23

Yrsa Häggströms Bakom Kulisserna publicerade nyss ett viktigt barn-alarm från Dumpens Sara Nilsson:

Såhär fungerar socialvården i Trosa kommun och barnhandel genom Adoptionscenter

"SARA Nilsson

 

Tänk att jag haffade KD i Trosa igår och berättade för dem vad vi grävt fram om socialtjänsten här. Reaktionen? Nej om det hade varit så hade Någon sagt något. Nej Trosa skulle aldrig göra så. Nej, nej, nej, nej…

Jag erkänner att jag tappade humöret och när KD kvinnan börjar ta på mig och säger jag ser att du är upprörd så fick hon en ordentlig skopa.. don’t patrinize me… kör inte med ert förutsägbara jävla trams. Om man inte blir förbannad och vägrar lyssna på dem som har något att berätta om missförhållanden i kommunens verksamheter ska man omedelbart entledigas från sin post. Vi står nu med barn som blivit så misshandlade av Trosa kommun att deras föräldrar nu fått vuxna barn som lever helt utan hopp och noll förtroende för samhället.

Vi har heroinmissbrukande ungdomar som började sitt tunga missbruk med heroin etc under socialtjänstens drogrehab… ty de testar och jagar bara för cannabis… så då är det fritt fram att börja missbruka under socialtjänstens insatser. Trosa har tydligen också gett vårdnad eller umgänge till fem pedofiler som våldtagit sina egna barn…

Vi har prostitution, drogförsäljning etc i skolan men alla blundar och så länge det inte brukas cannabis är det ok. Trosa kommun är kommunen med flest medicinerade barn i Sverige och de har satt i system att tvinga föräldrar att medicinera. Söker du hjälp från soc eller skola då du har ett neuropsykbarn så får du ingen hjälp utan en LVU (Lagen om vård av unga, red.anm) för att barnen inte klarar skolan. ......

Hon växte upp i ett hem med såväl psykisk som fysisk misshandel. Första sexuella övergreppet skedde när hon var tio. Andra när hon var tolv. När hon var femton fanns rädsla att hon skulle bli bortgift. Då placerades hon i familjehem. I familjehemmet våldtogs hon av en kille som också var placerad.

Han var arton år och gängkriminell. Flickan är mycket destruktiv och överväger att ta sitt liv. Hon har inte fått traumabehandling och är sedan ett år placerad på SiS. En timme om dagen kan hon skicka SMS och ringa. Vi skriver eller pratar varje dag. -Vad har du gjort idag?

Jag sov till klockan tolv. Sedan sa personalen till mig att jag skulle byta rum. Men det ville jag inte för det andra rummet har inte ens en TV som funkar. -Vad gjorde du då?

-Jag blev arg och skrek åt dom att jag inte kommer att byta rum.

-Vad hände då ?

-Dom ringde polisen så polisen kom och bar in mig i det andra rummet.

-Kommer du att få nya blåmärken nu?

-Det tror jag Senaste tiden har flickan suttit i VIE (vård i enskildhet) Det innebär att man klipper av kontakten med övriga intagna. VIE är inte tidsbegränsat. Ibland kan hon sitta ensam i rummet hela dagar. Speciellt när hon är arg. Då pratar personalen med henne genom dörren. När vi pratar är hon bara ledsen. Ju tidigare man sätter in behandling för vålds och sexualbrottsutsatta barn, desto färre blir konsekvenserna. Varför inte börja i rätt ände? I videon ligger sekvenser från olika barn på SiS-hem. Vissa av dem har diagnoser. Ingen av dem är kriminella."