Dumpen lyckades åtala renskötaren Mathias Kristoffersson som den ”i särklass mest sadistiske gädda” man stött på

2024-02-02 00:20

Den stora hjältinnan Sara Nilsson från pedofil-jägarna Dumpen

 

Stort Tack till Nordfront som bevakar Dumpens fantastiska arbete mycket bra.

Robinson-lapp misstänks för grovt barnpornografibrott

"På Dumpen.se kan man läsa om att åtal nu väckts mot en av de pedofiler sajten har konfronterat. I en tidigare artikel kan man läsa att den åtalade, som är en renskötare vid namn Mathias Kristoffersson från Borgafjäll i Västerbotten, är ”Dumpens i särklass mest sadistiske gädda”.  .....

I chattloggar som finns på Dumpens hemsida och i förundersökningsprotokollet använder Kristoffersson ett grovt och förnedrande språk om både den fiktiva dottern och Malin, som genomgående benämns som ”hora” och ”slyna”. Kristofersson uppger att han vill ha sex med den treåriga flickan inför mamman och skryter också om att han nyligen haft sex med ett 8-årigt barn så att han ”vet vad han gör”.

När Sara Nilsson och Patrik Sjöberg åker till en bensinmack i Vilhelmina har de polis från Umeå med sig, som är redo att gripa mannen. I filmklippet från konfrontationen kan man se hur Kristoffersson går förbi Sara Nilsson och säger ”upp och hoppa”, varpå hon följer efter. När det står klart att det är pedofiljägare från Dumpen och inte småbarnsmamman ”Malin” han träffat går Kristersson förbi sin egen bil och försvinner bort för att sedan gripas av polisen.

Är fortsatt medlem i Voernese sameby"

 

Se även på WTV:

Zanna Nordqvist+Christoffer Röstlund Jonsson från ETC skyddar pedofiler, smutskastar Dumpen som knäcks av KFM;