Lönsam kommunal barnhandel i Barn-Gulag Sverige! Avskaffa LVU-lagen! Välj domare av folket! Upd 23.3.

Saturday, 18 March 2023 14:46

https://youtu.be/tqUMa44LPjA

(Myndigheten för psykologiskt försvar har saboterat WTV så att YT-filmer kan inte bäddas in eller om det ibland lyckas så kan de inte förstoras så att filmen kan ses över hela skärmen)

Börja med att se filmen ovan från Kalla Fakta som är betydligt bättre och ärligare än packet på SVT: Uppdrag Granskning som nästan alldrig vågar ta riktiga het potatis.

________

Tyvärr, ingen av de andligt torterade mödrar som fick sina barn kidnappade av kriminella Socialtjänster runtom i Sverige kräver att Lagen om vård av unga, LVU, måste avskaffas. Istället ska specialutbildade barnexperter skickas in i familjer för att skydda barn som far illa och om det inte går ska mor och barn tvingas bo på av experter övervakade Hvb-hem.

Det heliga bandet mellan mor och barn får aldrig förstöras!

 

Var är det viktigaste yrket i samhället? Att vara mor!

Därför krävde det av Mossad och CIA saboterade partiet Populisterna att staten betalar minst 50 000 kr till varje mor som väljer att stanna hemma med sina barn istället för att jobba. En mycket lönsam affär för samhället då barnen genast mår bättre när modern optimalt kan ta hand om sina barn.

Till råga på allt betalas mycket mer till de ofta korrupta och pedofila familjehemmen. Där finns plötsligt hur mycket pengar som helst! Och varför splittrar socialkärringarna barnen så ofta till olika Hvb-hem istället för att ge dem i alla fall mindre chock och elände genom att syskonen får leva tillsammans? Ju, då får de korrupta medarbetarna från Socialtjänsterna in kriminella mutor från flera LVU-hem och inte bara ett! Det är en mycket lönsam barnhandel både för kommunanställda och tortyr- och pedohemmen som får barnen tilldelat.

Detta har pågått sedan 1970-talet i Sverige och tyska Der Spiegel har förgäves larmat om barnplågerierna redan 1983! De kallar Sverige med all rätt för en Barn-Gulag.

Titta först på första filmen från min 1:37:00 då blir talet mera konkret vad som hände med hennes tre barn. Tyvärr så ger hon inte hela bilden.

Eftersom ca. 90% av domarna följer Socialtjänsterna utan att kritiskt granska dem är de en avgörande faktor för tortyren mot barn och föräldrar. Därför ska domare röstas fram av folket i allmänna val och inte utses av korrupta politiker.

Alla som har drabbats av domar- och Soc-maffian bör hänga ut dem med namn och bild och föra in dem på en svart lista, så att nya drabbade lättare kan orientera sig!

 

P.S. Att det är samhällets bottensats som jobbar hos kommuner, i synnerhet på Socialtjänsterna, kan ni se här.

P.P.S.  Jag har försökt att skriva titeln av detta inslag som kommentar på YouTube utan att länka till WTV, då jag vet att en sådan länkning gör att kommentaren utplånas direkt av Googles datorer. Men trots detta togs min kommentar med bara överskriften bort också mycket snabbt! Detta betyder att den är mitt i prick!

Och på Swebbtube saboterar någon att jag inte längre kan se filmerna nedan som jag länkat till samt sanningsfilmer om Ukraina. Även där misstänker jag att kriminella Myndigheten för psykologiskt försvar har ett finger med i spelet!

Tack till Fritjof Persson att han lyckades ladda upp den långa filmen på sin Bitchute kanal! Det är den första filmen nu. Den viktigaste delen kommer från min 1:37:00.

Update 22. och 23.3.2023:

“Vi vet sedan decennier att det förekommer sexuella övergrepp på svenska institutioner. Det är fullkomligt oacceptabelt att det fortsätter och att Sverige år 2023 inte förmår ge samhällets mest utsatta barn det skydd de har rätt till på platser som är avsedda att vara trygga” – säger Paula Guillet de Monthoux, generalsekreterare på World Childhood Foundation.

“Många barn på SiS har varit utsatta för våld, övergrepp och svek av vuxenvärlden redan innan de låses in. Att de sedan fortsätter utsättas för övergrepp i statens vård är ett bottenlöst svek av samhället” säger Elin Wernquist, generalsekreterare på Barnrättsbyrån. .....

Det finns dokumentation om sexuella övergrepp vid alla ungdomshem, utom ett, som nästan uteslutande handlar om manlig personal som utsätter omhändertagna flickor.  .....

I rapporten sammanställs även rättsfall från de senaste fem åren. I genomsnitt har en SiS-anställd per år dömts för våldtäkt mot ett placerat barn. .....

Givet vad vi vet om mörkertal och att barn sällan berättar för vuxna om övergrepp kan vi anta att siffrorna som presenteras i rapporten är i underkant. Våra erfarenheter av att arbeta med barn på institution visar även att de har begränsade möjligheter att slå larm om vanvård och blir ofta inte trodda när de försöker. Detta, tillsammans med bristen på insyn och kultur där barns vittnesmål inte tas på allvar, har möjliggjort omfattande övergrepp mot barn i Sverige och internationellt."

"Det har kommit in över 200 rapporter och anmälningar om sexuella övergrepp och kränkningar på ungdomshem som drivs av Statens institutionsstyrelse (Sis) på drygt tre års tid. Det visar en ny studie som har gjorts på uppdrag av Barnrättsbyrån och Childhood Foundation, rapporterar SR Ekot.

– Det är ett kapitalt misslyckande av samhället i allmänhet och Sis i synnerhet att man inte lyckas skydda barn som är där för att få vård och behandling, säger ansvarig forskare Maria Andersson Vogel."

"Mellan 2019 och mars 2022 kunde man se att det rapporterats in 209 fall där någon form av sexuellt våld eller kränkning förekommit. Det innebär att det rapporterats in ungefär fem fall i månaden under den perioden. Organisationerna tror också att det finns ett större mörkertal.

Det har förekommit anmälningar gällande övergrepp på samtliga Sis-hem utom ett och det är framför allt flickor som uppger att de blivit utsatta, men det förekommer också rapporter gällande pojkar. Ofta är det personal som är den utpekade förövaren.

Enbart ett fåtal anmälningar tar sig vidare från SiS, trots att lagen kräver anmälan till åklagare och Inspektionen för vård och omsorg (IVO). Sammanlagt har nio stycken Lex Sarah-anmälts av de 209 inrapporterade fallen.

Det har länge funnits vetskap om sexuella övergrepp på Sis-hem. Exempelvis gjorde Institutionen för vård och omsorg (IVO), Justitieombudsmannen (JO) och Statskontoret granskningar redan förra året som visade att det finns enorma brister som inkluderar våld och sexuella övergrepp på dessa ungdomshem."

Slutsatsen: förbjud manlig personal på SiS- och familjehem!

Ta bort kommunerna från att hantera problembarn!

 

Sveriges radio var först att rapportera om SiS larmet, men länken var blockerad en längre tid. Var det Sveriges mäktiga pedofila nätverk?

 

Update 9.5.2023:

"Regeringen har fortsatt förtroende för Elisabet Åbjörnsson Hollmark, som är generaldirektör för Statens institutionsstyrelse (Sis). Det säger socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall (M) till GP."

Barnplågaren Ulf Kristerssons parti skyddar naturligtvis pedofila SiS!

 

Se även på WTV:

Pedofiler från Sydsudan avslöjad i Niger och svenska fosterbarn vanvårdas då socialen är samhällets bottensats;

Nya bevis hur kriminella domstolar, åklagare och socialtjänster sviker barn, Sverige pedofilernas paradis!;

Sätt STOPP för Sveriges pedofila nätverk hos socialtjänsterna! NY Demo 18.9.22 Sergels torg Stockholm;

Förbjud tvångsomhändertagande av barn! Missbruks av pedofilnätverk och oseriösa läkare och soc;

Pedofilring styr LVU-barnomhändertagande enligt Ove Svidén;

Svea hovrätt sviker barnet igen i Anna-fallet, hovrättsrådet Emma Regnér bör sparkas;