Den kontrollerade oppositionen Reiner Fuellmich fick kicken, okänd varför

Monday, 05 September 2022 03:16

Min gode vän Traugott Ickeroth (Tysklands David Icke) driver en mycket framgångsrik nyhetspodd i Tyskland: Der Sturm ist da
Han rapporterar idag den 5 september 2022 att den tyske advokaten Dr. Reiner Fuellmich fick kicken från sin chefsposition i anticorona-arbetet. Skälen för denna oväntade och sensationella händelse är fortfarande okända.
.
Jag är mycket glad över denna nyhet då jag fick själv uppleva att Fuellmich tyvärr är kontrollerad opposition. När jag juli 2021 fick kännedom om forskningen som visade att Corona-vaccinerna innehåller grafenoxid drog jag direkt slutsatsen, att detta gift, som har förbjudits av amerikanska FDA att bifogas vacciner, är antenner för magnetiska skalärvågor, då grafenoxid består av hexagoner. Det handlar alltså om nanochips/bots som kan uppkoppla folk till mind control datorer för att fjärrstyra dem, inklusive kill switch.
.
Jag kontaktade då direkt Maneka Helleberg från World Freedom Alliance och föreslog att stämma AstraZeneca i Sverige. Hon var eld och lågor och jag bad om bara 15 minuter per telefon med Reiner Fuellmich, då han är mycket upptagen. Vi är båda tyska advokater jobbandes i ett annat land, jämnåriga, födda i Bremen, doktorerat i juridik och haft mycket kända internationella mål (Volkswagen/ Estonia). Men trots talrika försök från Maneka vägrade Fuellmich ett telefonmöte med mig.
.
Sedan lyckades Maneka koppla ihop mig med Reiner Fuellmich i början av december 2021 på en internationell konferens i Köpenhamn, där vi båda deltog i ett litet gruppmöte. Jag fick redogöra för våra planer att stämma AstraZeneca, men Fuellmich var totalt ointresserad och ställde inte en enda fråga till mig. Han nonchalerade mig totalt! Hans organisation gav naturligtvis inga pengar heller till våra svenska planer.
.
Upd 18:30: Nu kommer anklagelser att Fuellmich 2018 ska ha tagit pengar från George Soros.
Föreningen Bürgerbewegung Finanzwende i Berlin grundades av Fuellmich. De fick sedan pengar av Soros' Open Society Foundation. Inte bra .....
.
Upd 7.9.22: censurerad av Google:
.