Lundin Pettersson och Vampyrmannen under hård mind control, nya indicier

Wednesday, 28 October 2015 21:07

White TV:s inslag om att skolattacken i Trollhättan varit orkestrerat med mind control har spridit sig som en löpeld på Nätet. Tack för det alla tittare! Det är ett gott tecken att vi går mot bättre tider.

Sedan har det kommit fram nya indicier som bekräftar bilden att Anton Lundin Pettersson varit under hård mind control. " Grannarna är i chock. Men ingen av dem kan minnas någonting obehagligt eller ens avvikande i den unge killens beteende. Han var lugn och trevlig, hälsade och log, säger de.  .... En av hans favoritfilmer var den ikoniska ultravåldsstudien ”A clockwork orange” från 1970-talet." skriver DN tidigt den 23 oktober 2015, (fet genom White TV), en halv dag efter terrordådet.

När det inte finns några som helst tidigare indikationer i en människas liv på så hänsynslöst våld eller nazistsympatier kan man nästan alltid utgå ifrån att personen överstyrs av andra med mind control teknologin. Ingen försämras så plötsligt utan varningstecken.

källa

Stanley Kubricks berömda film A clockwork orange handlar om mind control, vilket många inte vet. Som bekant skall en kriminalist hata slumpen!

Skolmördaren Anton Lundin Pettersson ville inte ha livräddande insatser rapporterar AB idag. Detta passar väl till självmordsprogrammet, som många mind control offer bär med sig om som ofta utlöses direkt efter dådet.

"Anton Lundin Pettersson, 21, kände på sig att attacken på Kronans skola i Trollhättan skulle leda till hans död.

Det framgick av det avskedsbrev som polisen hittade i hans lägenhet vid husrannsakan.

Nu kommer ytterligare uppgifter som tyder på att Anton Lundin Pettersson ville dö efter attacken.

Efter att polisen skjutit attentatsmannen påbörjades livräddande åtgärder. Men då gjorde mannen motstånd."

Klart att han kände på sig döden när han var programmerat för det.

- - - - - -

Även i ritualmordet på Lidingö kom det nya uppgifter idag, då den 23-årige "vampyrmannen" döms för mordet på Olle, 32.

"Nu, sa han, hade röster sagt åt honom att leta upp och döda honom.

Under de timslånga förhören berättade 23-åringen också om de vanföreställningar han haft, om hur han trott sig vara övervakad av KGB. ...

Våren 2015 hade rösterna vuxit sig starkare än någonsin, berättade 23-åringen. Uppmaningen som ekade i hans huvud var att han själv skulle dö – om han inte dödade 32-åringen som varit hans sexpartner.

– Rösten tilltog och jag kände hur världen kröp sig på mig, att min dödsdom kom närmare och närmare hela tiden.

Under rättegången nekade 23-åringen till mord, men erkände dråp." rapporterar AB idag.

Röster i huvudet är alltid ett säkert tecken på mind control, på teknologi, vilket medför att folk inte är sjuka utan offer för säkerhetstjänsterna (i Sverige ofta Mossad), som kontrollerar mind control verktyget. Se närmare gårdagens inslag på White TV med en CIA-expert om röster i huvudet som görs med teknologi.

Utgångspunkten var det här inslaget på White TV:

Gammelmedia medskyldiga till skolattacken i Trollhättan då de censurerar mind control;

Röster i huvudet teknologi med CIA:s Dr. Robert Duncan;

23-åringens rituella mord på Lidingö var under mind control;