Homeopati botar genom fysik och inte kemi

Tuesday, 11 November 2014 23:16

källa: homeopatiskt apotek i Stockholm på Norrtullsgatan vid Odenplan

När min mor fick en mycket allvarlig hjärnsjukdom för 14 år sedan (bl. a. vattenskalle = hydrocefalus) föll hon i koma och husläkaren samt neurologerna meddelade att hon hade bara några dagar kvar i livet och skulle aldrig mer vakna upp. Då bilade jag med en svensk läkare, som är specialist i homeopati, till min mor, för homeopatiska medel förstörs på höga höjder i flygplan. Redan under den första alternativa behandlingen öppnade min mor sina ögon och efter en vecka kunde hon åka hem igen och levde många år med återställd hjärna.

Detta var en väldigt övertygande lektion för mig, hur effektiv homeopati kan vara jämfört med skolmedicinen (allopati).

Den svenska läkaren, vars namn jag tyvärr inte får avslöja, för då tar de kriminella myndigheterna i Sverige hennes legitimation, förklarade att homeopatiska läkemedel innehåller frekvenser, frekvensmönster, och inte molekyler.

Senare förstod jag genom vår mind control forskning, att frekvenserna i homeopatiska läkemedel tillhör en speciell typ av vågor, som har hemlighållits i mer än hundra år, sedan Nikola Tesla upptäckte dem: skalärvågorna.

Från Teslas reinkarnation, Prof. Konstantin Meyl i Tyskland, vet vi, att det finns två typer av skalärvågor: elektriska (Tesla) och magnetiska (Meyl). Det är de magnetiska skalärvågorna som är biologiskt relevanta (därför kan vi se så mycket i hjärnan med magnetröntgen / MRI).

Vitsen med homeopatiska läkemedel är alltså att de inte arbetar med molekyler, med kemi, utan med vågor, med fysik. Med interferens genom vågor kan man åstadkomma otroligt mycket, positivt som negativt. Alla känner till att ett kristallglas kan gå sönder, ifall en sångerska hittar den dödliga egenfrekvensen av glaset. Eftersom allt i vårt universum består av vibrationer (avancerat hologram) kan vi gestalta mycket med vibrationer, frekvenser, vågor. Så enkelt fungerar homeopatin.

Jag lyckades inte att hitta en bra film om homeopati. Den första filmen har problemet att föredragshållerskan är en usel pedagog och har ingen förmåga att rita, men hon kan mycket om ämnet.

Den andra filmen är däremot väldigt välgjord, men från gammelmedia (BBC) och därför fullt med lögn. De försöker att förklara homeopati med placebo effekten. Men hur kan de då förklara att djur också lätt kan botas med homeopati???

Intressant i BBC-filmen är också att få bekräftat, att tidningen Nature är världens mest oseriösa vetenskapliga tidning. Den ansvarige utgivaren kopplade 1988 in en trollkarl, som aldrig varit vetenskapsman, för att överbevisa att vattnet har ett minne och att homeopati skulle kunna förklaras den vägen. Denna trollkarl spökar sedan dess som en "vetenskaplig expert" genom många presentationer.

OBS! Det finns en bra homeopatisk tidning i Sverige som heter Dagens Homeopati.

Här en länk till många vittnesmål från nöjda homeopatipatienter: https://www.youtube.com/channel/UCuqV1yTan9ousGL9-DpmDig

Se även på White TV: Att vatten har medvetande indikerar att allt har det;

Den stora skalärvåg-konspirationen;

Technical proof: Scalar Waves exist;

Prof. Konstantin Meyl the New Tesla;

Prof. Meyl detected DNA-Wave and Scalar Wave Biology;

Placeboeffekten kan enklast förklaras med magnetiska skalärvågor;

Scalar Waves Kill Cancer Cells, sensational progress in cancer treatment;

Liv byggs med skalärvågor;

Guld skyddar mot mind control / tankekontroll;

Introduction to Homeopathy Class from Classical Homeopathic Counseling on Vimeo.