Reptil Anunnaki Benjamin Netanyahu vill starta WW3 precis till nymånen

Tuesday, 11 May 2021 21:53

Källa

Benjamin Netanyahu är med mycket stor sannolikhet en Anunnaki, d v s en hybrid mellan Reptiloider och homo sapiens, 50% av vardera gener. Dessa Anunnaki reptiler har de vita Drakoreptilerna, universums mästare i genetik, avlat fram för att göma Reptiloiderna bakom mänskliga kroppar.

Så omänsklig som Netanyahu alltid har handlat har han säkert en reptosjäl också. Trots att han borde suttit i fängelset är han fortfarande på fri fot då Reptiloiderna styr hela planeten tillsammans med demoner ifrån den nedre fjärde dimensionen. Demokratin är bara ett sken, en fata morgana.

De jobbar alltid med kontrollerad opposition, i det här fallet Hamas. Därför kommer deras extremt primitiva raketer igenom Iron Dome och träffar så påfallande litet. Det är alltid nästan inga israeliska offer men många palestinska.

Reptiloiderna har sedan länge planerat WW3, men misslyckats. Nu försöker de igen, bl a också för att ha Netanyahu kvar vid makten.

Intressant att krigsattacken mot palestinierna utförs prick på nymånen idag som är kl 21:01. De negativa vet att en aktion har mer genomslagskraft om den utförs på nymånen, då den fokuserar som en lens solens neutrinostrålning på jorden. Den kommer med skalärvågor, Teslavågor och förstärker bl a medvetandet.

"Klockan 20.54 lokal tid hördes sirenerna över hela Tel Aviv. Hamas hade hotat att attackera storstaden klockan 21 men avlossade sina raketer sex minuter tidigare." skriver Expressen.

Vilken härlig looshenergi (energi som homo sapiens skickar ut med skalärvågor när den lider och är rädd) dessa krigshandlingar ger till packet från den nedre fjärde dimensionen. De måste stjäla negativ fri energi från människor för att kunna överleva, eftersom de är inte i resonans med GUD.

Flera bevis att Israel skapade Hamas:

Varför angriper Hamas Israel i hopplöst underläge?

Se även på WTV:

Israel skall vara glad om de får behålla sina gränser från 1967;

Rothschilds Mossad skapade Hamas som kontrollerad opposition;

Svinmedia förtiger att Israel mördade 7 palestinier och DÄREFTER skickade Hamas raketer till Israel, som vill ha WW3;

Israels dagliga brott mot Palestinier gör det till världens mest föraktade land;

Israels Talpiotteknologi har programmerat Iron Dome att enbart släppa igenom ofarliga raketer;

 

https://youtu.be/_Ymp-C6qN_I