Schweiziska bankirer insyltat i många brott

Saturday, 05 December 2015 15:13

källa: http://www.zerohedge.com/contributed/2012-10-18/how-launder-money-swiss-style

I den här intervjun berättar en whistleblower från den schweiziska bankundervärlden, Francois Siebenthal, vad vissa bankirer i Schweiz sysslar med bakom kulisserna. Det handlar om många avskyvärda brott och satanism.

White TV delar dock inte den ensidiga kritiken mot räntorna, som är djupt rotat i den kristna och muslimska världen. Räntan i sig är inte boven, då det måste vara möjligt att överlåta pengar till en annan och få en motprestation. Om jag istället för de utlånade pengarna köper ett hus och hyr ut det till en månadshyra, är ingen upprörd.

Problemet med räntorna är att penningmängden för räntorna inte skapats. så att bankerna ständigt kräver tillbaka mera än vad de gav. Bristen på pengar för räntorna driver hela banksystemet in i ett pyramidspel. För att lösa bristsituationen finns bara en väg: nya lån, då detta är den enda kanal hur pengar flödar in i samhället. Då uppstår en ny brist för räntorna. Denna brist har en exponentiell utveckling. Alla system med exponentiella utvecklingar är dömda att skada och misslyckas som atombomsreaktionen, cancer eller bankväsendet.

Dessutom är ränta på ränta helt fel. Även här en exponentiell utveckling.

Här ett skrämmande vittnesmål: intressant är också att filmen är gjort av Joe Gaudet. Han har hjälpt Jutta Rabe och Henning Witte att skriva det engelska manuskriptet till Estoniafilmen Baltic Storm. En mycket bra och modig människa!

From The Valley of The 7: Confessions of a Former Swiss Banker from Joe Gaudet Director/DP/Editor on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.