9/11 20 år av lögn, precis som med M/S Estonia massmordet

Saturday, 11 September 2021 17:08

När 9/11 hände för exakt 20 år sedan satt jag på mitt kontor i Stockholm och ca 15:15 ringde den tyska stjärnjournalisten Jutta Rabe och sade, Henning sätt på TV:n, USA startar tredje världskriget!

Bilderna från flygplanen visades hur de flög in i WTC 1+2. Och kommentatorn på CNN sade, att initierade källor pekar ut Osama Bin Laden. Då hade det inte ens gått en halvtimme sedan första flygplanet hade flugit in i det svenskbyggda tornet.

Då sade jag till Jutta, det är ju som med Estonia där statsministern Carl Bildt under första dygnet den 28 september 1994 gick ut med lögner att bugvisirets dåliga konstruktion medförde att visiret föll av och vatten på bildäck sänkte Estonia.

Hur kunde de veta det så fort utan utredning? Därför att massmördarna hade från början byggt in minst en falsk flagga och informerat journalister och politiker i förväg eller direkt när det hände vad de skulle säga.

De ständiga och genom Styrelsen för Psykologiskt försvar (del av Must) samordnade Estonia-lögn gjorde att jag startade White TV 2010, för att ha en egen mediakanal för min Estonia-forskning. Så kunde jag gå runt den ständiga censuren i svensk media. Sedan blev det många andra ämnen där sanningen förtrycks lika mycket. Därför döpte jag en av WTV:s huvudmenyer till Praktiska konspirationer för att slå emot CIA narrativet: Du är en konspirationsteoretiker! Nej, jag är en konspirationspraktiker då jag själv blivit utsatt för konspirationer i samband med den välorganiserade och mycket kriminella Estonia-mörkläggningen.

Under huvudmenyn blev det en undermeny M/S Estonia sänktes och en 9/11.

Se på gamla 9/11 inslag på WTV, där YouTube censurerat bort de flesta filmer:

Dr. Judy Wood: 911 gjordes med skalärvågsvapen, fri energi;

9/11 gjordes av Mossad och CIA med skalärvågsteknologi;

Bra 9/11 film för dumma journalister och politiker;

NSA had 9/11 foreknowledge;

Project for The New American Century wanted 911;

WTC 7 bombs witness;

 

Filmer där Mossad avslöjas ligga bakom 9/11:

 

https://youtu.be/kVKGRB3cygg


https://youtu.be/UITbE9HXJdg

 

You must be logged in to comment.