Svenska Media ökar Palmemisstanken mot Hans Rausing

2012-08-31 22:26

Som ombud för många Estonia-anhöriga var jag redan tidigt, 1996 och framåt, tvungen att sätta mig in i turerna kring Palmemordet, då ett av tipsen från en f.d. Stasiagent, HM, var, att sänkningen av M/S Estonia gällde poliser i samband med Palmemordet. Palmespanare spelade också en skum roll i försvinnandet av den andre Estoniakaptenen Arvo Piht plus minst sju andra besättningsmedlemmar.

Den första boken jag läste var den prisbelönade journalisten Gunnar Walls "Mörkläggning". Jag hade dock inget minne av att Hans Rausing skulle vara misstänkt för Palmemordet. När Aftonbladet äntligen hade modet att avslöja hans namn idag, tyckte jag att det lät långsökt. Men tigandet av de övriga svenska mainstreammedia, bortsett från Sveriges Radio (SR), gör mig misstänksam. Att samtidigt, alltså den 31 aug 2012, Leif GW Persson figurerar överallt med sin värdefulla utredning om misskötta mordutredningar, ökar misstanken. Leif GW Persson har anklagats för att vara en listig Palmemörkläggare.

Jag minns från Estoniamörkläggningen, att viktiga händelser kamoufleras genom andra brisanta nyheter. När den flera år försenade Estoniakommissionen JAIC äntligen skulle publicera sina lögner den 3 december 1997, hade jag bjudit på pressträff med vår skeppsbyggnadsexpert Alve Wendt, för att såga Estonia-slutrapporten. Bortsett från Erik Ridderstolpe (SR) och Hans Borén (TT) dök ingen svensk journalist upp. Alla hade flockats till den samtidigt pågående presskonferensen hos riksåklagaren, där resningen i Palmemordet mot Christer Pettersson skulle tillkännages. Vår kritik hade återigen tystats ner framgångsrikt.

"Leif GW Persson känner sedan tidigare till uppgifterna som framförs av Eva Rausing.

– Det förekommer ett antal affärsmän i utredningen. Den här förekommer sedan mycket länge. Han är intipsad av ett flertal olika uppgiftslämnare som jag föreställer mig kommer från den miljön som Hans Kristian och Eva Rausing kommer ifrån.

Leif GW Persson vill inte uttala sig om trovärdigheten i tipset.

– Men jag förutsätter att han är kollad, säger han." rapporterar Aftonbladet den 28 aug 2012. Persson är en av de få som har fått läsa hela den hemliga Palmeakten och utger sig som Palmeexpert och då vill han inte uttala sig om trovärdigheten i tipset. Skandalöst! Han fortsätter alltså sin inbitna Palmemörkläggning.

När Expressen den 3 aug 2012 gick ut med nyheten, att  Eva Rausing, som dog under mycket gåtfulla omständigheter omkring den 14 maj 2012, hade brisant information om Palmemördaren, blev jag rejält besviken, att inslaget blev så tunt. Sedan följde Expressen upp med flera artiklar, där Eva Rausings trovärdighet ifrågasattes t.o.m. av hennes egen mor. Man skall inte glömma, att Expressen är ett slags skvallerrör för SKRÄPO.

Eva Rausing, stort TACK att du vågade öppna munnen ang. Palmemordet, källa

Den 23 aug 2012 följer Estonia-mörkläggaren Arne Lapidus upp Evas Palme-tips med en intetsägande Expressenartikel. Den 28 aug 2012 meddelar DN att de har tagit del av Eva Rausings e-mejl växling med Gunnar Wall som pågick under sommaren 2011. Jag får skrämselhicka när jag ser vem som är journalisten till inslaget: Clas Svahn, en av de journalister som jag har minst förtroende för, snällt uttryckt. Jag upprörs över hemlighetsmakeriet, att namnet på den av Eva Rausing misstänkte mördaren inte nämns. Samma dag följer Expressen upp, utan att avslöja de viktiga bitarna. Hade det varit en okänd människa hade man kunnat förstå det. Men Hans Rausing är en offentlig person.

Det är mycket oseriöst av de flesta svenska massmedia att mörklägga, att det är Eva Rausings svärfar Hans Rausing, som hon misstänker. Tack Aftonbladet att ni hade modet! Hon är ju en mycket viktig källa, när hon får brisant Palmeinfo inom den allra närmaste familjekretsen. Typiskt att Palmegruppen inte hörde henne.

Hans Rausings dementi med argumentet att hon var knarkberoende är extremt tunt. Hon hade burit med sig kunskaperna om Palmemordet sedan 90-talet och utryckt stor rädsla inför Hans Rausing. Hon var t.o.m. rädd för sitt liv i samband med hennes spridning, att Hans Rausing skulle vara mördaren. Hon har dött under minst sagt mystiska omständigheter. Hon sade att hon visste var mordvapnet finns, men avslöjade det inte för Gunnar Wall. Hon kontaktade Palmegruppen redan 2010, ett råd som jag inte skulle ha gett till henne, om hon vill leva ostörd. Palmegruppen är ju ditsatt för att mörklägga Palmemordet. Blev hon mördad därför att hon visste för mycket om Palmemordet?

Hon angav mycket riktigt, att mordvapnet inte var en kaliber .357 Magnum, som falskeligen har uppdiktats av den svenska polisen. Eva Rausings uppgift att hon fick informationen, att Palme hade skjutits i nacken, måste inte vara felaktig. Att hon är synsk ökar hennes trovärdighet. Jag känner många människor som är synska, de är mycket seriösa och kommer ofta med värdefulla tips. De negativa krafterna ljuger inbiten om sådana möjligheter då de är rädda för att de kan avslöjas just med sådana medel.

Anders Jallai är tyvärr inte trovärdig, det har han tydligt bevisat i sin lömska Estoniaroman. Men i boken om Palmemordet, "Landsförrädaren", avslöjar han många korrekta pusselbitar. En är att NATO hade sin långa arm även in i Sverige (som är hemligt NATO-medlem sedan 1948) under kalla kriget genom att bygga upp en Stay Behind rörelse, Aktionsgruppen Arla Gryning, AGAG, se sidan 28. Han pekar ut en hög chef inom ett stort svenskt bolag som Stasiagent och ledare i AGAG.

"Stay Behind var en amerikansk uppfinning......Det var under i stort sett hela det kalla kriget från början av femtiotalet fram till 1992. Stay Behind styrdes från näringslivet ursprungligen." skriver Jallai på sidan 203 i Landsförrädaren.

På sidan 205 uppger Jallai, att Olof Palme ville lägga ner Arla Gryning.

I en intervju med tidningen Svenskar i Världen från den 10 maj 2007 frågas Hans Rausing: "– Och omvänt. Nämn någon som gett dig eksem. Med mindre än en tiondels sekunds betänketid kom svaret:
– Palme. Det var under Palmes tid som den svenska industrin började slås ut
.   

Rausing lät blicken svepa runt vardagsrummet med dess Josef Frank-möbler och vårdad modern konst på väggarna.
Han fortsatte:
– Palme har bott här. Vi hade honom som talare på en Tetradag och bjöd honom på middag.
Efter middagen satt de i soffan och deklamerade rysk poesi ur minnet. På ryska. Palme kunde sin Pusjkin liksom Rausing, som studerat ryska i Lund och gjort affärer i Ryssland i decennier. Ett veritabelt SM i Pusjkincitat utspelades i soffan.
Som om anekdoten gett Olof Palme onödigt försonande drag som behövde lite negativ motbalans tillade Rausing:
- och Palme ville aldrig att Sverige skulle vara med i EU
."

Hans Rausings Tetra Pak var tvungen att lämna Sverige, då Palme ville stjäla storföretagen med hjälp av löntagarfonderna, som delvis slopades när även Ingvar Kamprad stack med sin IKEA. Idén med löntagarfonderna har skadat Sverige enormt!

Avslutningsvis en annan märklig omständighet. När farliga källor började öppna munnen för att avslöja Sveriges värsta massmord genom tiderna, Estoniagate, startade de svenska säkerhetstjänsterna direkt en motkampanj genom att sprida desinformation. I ett fall mördades Estonia-whistleblowern med högsta sannolikhet.

Sedan våren 2012 har jag iakttagit en febril aktivitet hos de svenska säkerhetstjänsterna att skylla Palmemordet på Anti Avsan. Man retar sig med all rätt på att han sitter i Riksdagen för Moderaterna med statsministerns fulla uppbackning, vilket ger skandalös utpressningspotential mot Sverige. Jag personligen instämmer i misstanken att Anti Avsan är en del av polisspåret, men inte Olof Palmes mördare. Jag tror på den f.d. CIA agenten Chip Tatums uppgifter, att det var CIA som gav uppdraget till den sydafrikanske agenten Craig Williamson, att mörda Olof Palme under assistans av Arla Gryning/polisspåret.

Till slut vill jag sända mina djupaste känslor och kondoleanser till Evas make Hans Kristian Rausing och deras barn. Vilket fruktansvärt öde. Era, Evas och Hans Kristians, knarkproblem har definitivt inte gjort er till sämre eller mindre trovärdiga människor!

Se även: NATOS hemliga Stay Behind arm finns även i Sverige: Arla Gryning

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.