Estonia-sanningen gör Populisterna populär

2018-06-21 21:01

Tre bomber har sprängt bort Estonias bogvisir den 28 sept 1994, en fjärde smällde inte av, den syns på framsidan av boken M/S Estonia sänktes

De flesta i Sverige vet eller känner på sig att det är något fel med Estonia-fallet. Så långt har Jutta Rabes och Henning Wittes upplysningsarbete lyckats med under de senaste 20 år. Men det svenska etablissemanget är mycket hårdnackat, ond och mäktigt. Wallenbergarna har lyckats hemlighålla sitt Kreugermord i över 80 år.

Med Estonia-massmordet kommer det att gå fortare, därför att det finns två Estonia-experter i Populisternas (POP) partistyrelse: Håkan Bergmark (POP) och Henning Witte (POP). Håkan är röjdykare, de tuffaste av alla, och reservofficer i marinen. Han fick den 28 september 1994, samma dag M/S Estonia sänktes, ett hemligt uppdrag från den svenska militären att dyka ner till Estonia-vraket med andra svenska och finska soldater. Under sin dykning såg och filmade han det stora bombhålet på styrbordssidan, det som Sjöfartsverket senare lät svetsa igen, det som sänkte Estonia under loppet av ca. 45 minuter.

När Estonia-sanningen dyker upp från den mörka Östersjöbottnen, då blir det automatiskt stark fokus på Populisternas styrelse och då kanske folk fattar hur banbrytande Populisternas viktigaste kärnfråga är: bankreformen så som 25% av befolkningen i Schweiz vill ha det enligt folkomröstningen den 10 juni 2018.

Se även del 1WTV:

M/S Estonia största massmordet i svensk historia, underjordisk föreläsning av Henning Witte;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.