Mynttorgsprotesterna början till slutet för etablissemanget, 16 dec inga vänsterextremister

2018-12-16 00:00

Stort TACK till alla snälla och hjälpsamma själar som har donerat! Det värmer!

 

källa; WTV t h under damparaplyet (tack för lånet),  WTV omnämndes dock inte av Katerina trots att vi står varandra så nära .....

Här kommer nu filmen från manifestationen på Mynttorget i Stockholm den 16 december 2018 mellan kl. 15.15 och ca. 16:30 med ca. 350 deltagare.

Katerina Janouch hade ordnat den femte manifestationen på Mynttorget emot Löfven"regeringens" migrationspolitik. FN:s bindande migrationspakt, som Löfvens övergångsregering skrev på den 10 dec 2018 i Marocko, är en dödsdom för Sverige. När obegränsade antal med migranter ur Mena-länderna kan välla in i Sverige blir svenskarna av med sin röstmajoritet, sina bostäder, sina vårdplatser, sina pensioner och resten av välfärdsstaten. Sharialagar, kvinnoförtryck och många av de andra negativa förhållanden som råder där kommer då att importeras. Inte ett ord i FN-pakten vad man kan förbättra i dessa länder, t. ex. kasta ut USA och deras vasaller ur dessa länder.

Katerina hade även ordnat en demonstration på Mynttorget den 8 dec 2018 och då kom vänsterradikala motdemonstranter förenad med SVT. Varför kom dessa sverigefientliga krafter inte den 16 dec trots att Katerina hade anordnat det hela?
Därför att partiet Populisterna hade skickat en liten tropp med en banderoll som gör reklam för Populisterna. Den hade rullats ut om vänsterpatrasket hade visat upp sig. Genom telefonavlyssning fick underrättelsetjänster vind om detta och höll därför sina hejdukar tillbaka. Populisterna skall under inga omständigheter få någon fokus, då deras program med att ta makten från privatbankerna är det farligaste partiprogrammet i hela Sverige.
Därför fanns inga motdemonstranter på plats heller när Populisterna ordnade den första (2 dec) och tredje (9 dec) manifestationen på Mynttorget.

källa: Några av talarna för dagen. Katerina Janouch, Bianca Muratagic och Izabella, tre starka kvinnor.

Kvällens stora stjärna var 15-åriga Izabella Nilsson Jarvand, som kommit från Göteborg med mor och lillsystern för att sätta eld i baken på det ruttna politiska etablissemanget.

Läs också på Ingrid&Maria:

15-åriga Izabella leder FN-protesterna – “det är min framtid”

– Vi lever i ett land där ingen längre är säker, och det kan ju kännas konstigt för oss i Sverige, där man alltid tagit säkerhet och yttrandefrihet för givet. Men nu när FN, en organisation som de flesta av oss trodde stod upp för mänskliga rättigheter, har enat sig med vår regering … så är det dags att vi står upp för oss själva. Vi har inte råd att vara tysta, för vet ni vad? Det finns bara ett Sverige!

Läs även på Skandinavisk Frihet:

Ulrika Hallgren berättar om Mynttorgsprotesterna 16/12

Ulrika har smutskastats på det vanliga primitiva sättet av Expressen enligt gängse brunsmetningsmönster. Den enda som är brun av dessa två är Expressen p.g.a. all skit som finns där. Alla som råkar ut för nazistattacker skall känna sig stolta: de är farliga för etablissemanget. Expressen hade aldrig själv kommit på den goda smaken att rapportera om FN:s migrationsavtal om inte aktivister som Ulrika Hallgren hade tagit Sveriges öde i handen och börjat gå på barrikaderna.

Ingrid Carlqvist och Izabella drog även bra publik i Göteborg och Helsingborg denna helg. Där hölls också en minnesstund för framlidne medborgarjournalisten Bechir Rabani.

Annat om migrationsprotesterna i Sverige på WTV:

Folket vill ha bort Löfvens migrationspolitik, ny demo 16/12 kl. 15.15 på Mynttorget;

Folkets protest mot FN:s migrationsavtal Global Compact Mynttorget 2 dec 2018;

Nya protester mot Löfven 8 och 9 dec på Mynttorget: stoppa FN:s migrations- och flyktingavtal;

Regeringen har ingen rätt att skriva på FN:s migrationsramverk med öppna gränser för alltid;'

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.