Folkets protest mot FN:s migrationsavtal Global Compact Mynttorget 2 dec 2018

2018-12-02 23:04

foto Johanna Mörk

Den 2 december 2018 samlades mellan 500 till 600 ansvarsfulla människor på Mynttorget som vill rädda landet från en ny migrationsinvasion, som skall stadfästas i ett nytt FN-avtal Global Compact för öppna gränser och plikt för mottagarländerna att försörja alla som har lust och råd att komma till Sverige. Media som är kritiska mot detta migrationskrig skall tystas ner.

Trots att detta FN-avtal kommer att förstöra Sverige fullständigt är det tyst i fulmedia och Riksdagen om dessa omstörtande planer. Inga från gammelmedia kom, Nordfront teg också och deras folk syntes inte på demonstrationen trots att alla var välkomna på den partipolitiskt obundna tillställningen, som hade bl a arrangerats av partiet Populisterna, som tystas ner från alla håll. Fördelen var att vi slapp vänsterextremisterna och polisen kunde gå hem tidigt, då stämningen var mycket lugn, trevlig och patriotisk.

I NyaTiders film nedan frågar sig många varför det inte kom några motdemonstranter. Svaret är enkelt: Populisterna är det farligaste partiet för etablissemanget därför att de inte går att fjärrstyras och därför skall de inte få någon fokus alls. SD, NMR och AFA/Expo styrs av samma negativa kraft som förtrycker Sverige och därför får de så mycket fokus i media. Bara kontrollerad opposition får stå i strålkastarljuset.

Kända namn som Katerina Janouch, Lennart Matikainen (AfS) och Jan Tullberg talade. Övriga talare var Mikael Eriksson (arrangör, från Populisterna), Håkan Bermark (POP) och John Bouvin (NyD). Stefan Torssell var på plats men ville inte tala. Gustav Kasselstrand och andra från AfS kom litet senare, men ingen av dessa "hjältar" ville hålla ett tal, trots att vi bad om det.

Mynttorgsaktivisterna visade flagga samt en suddig livestream och Nordisk Ungdom kämpade också för fosterlandet. Skandinavisk Frihets Ulrika Hallgren skrev bra om eftermiddagen den 1 advent 2018.

SD lyste med sin frånvaro, vilket ofria Fria Tider fokuserade på. Johanna Mörk från Ingrid&Maria var på plats och skrev ett bra reportage om händelsen.

Förmodligen kommer Löfvens interrimsregering trots folkets protester att skriva på FN:s migrationsavtal den 10 december i Marocko, men underskriften kommer inte vara folkrättsligt giltig.

De tre viktigaste tal visas nedan först, de resterande kommer senare, då folk inte orkar att sitta för länge framför en YT-film.

Mikael Erikssons tal kan  laddas ner här .

Se även andra inslag om denna Sverigeviktiga dag på WTV:

2 dec stor manifestation mot FN:s migrationsramverk Global Compact for Migration på Mynttorget;

Regeringen har ingen rätt att skriva på FN:s migrationsramverk med öppna gränser för alltid;

SD under svår mind control, Paula Bieler en förrädare, FN:s migrationsavtal vattendelare;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.