Sparka Carl-Henrik Heldin! Satanisten Marina Abramovic har inget på Nobelfesten att göra

2018-12-11 17:21

Nobelstiftelsens ordförande Carl-Henrik Heldin har slagit till igen. Talet under utdelningen av Nobelpriset igår har återigen givit anledning till kritik. Heldin är negativ mot nationalism och hyllar öppna gränser mellan raderna.

Värst är att Heldin ger stöd åt den vetenskapliga lögnen att människor orsakar klimatförändringen, trots tydliga bevis att påståendet är fake news. Att kritisera politiker som vågar streta emot dessa epidemiska fake news är helt enkelt ovetenskaplig.

Skandalöst var också att Riksbanken gav ekonomipriset till William Dawbney Nordhaus, som inte bara sprider klimatlögn utan även ställer sig bakom kravet av en global koldioxidskatt, som är ett av skälen varför det ljugs om klimatet hela tiden. Som om vi inte hade tillräckligt med skatter.

Carl-Henrik Heldin ville också förstöra Blasieholmen med ett fult Nobelbygge, men folkligt motstånd lyckades stoppa tokerierna.

Den största vedervärdigheten var dock att Nobelarrangörerna bjöd en satanist till festen: Maria Arbramovic, 72 år.

Hon spelade en nyckelroll i pedofilhärvan #PizzaGate.

källa: Marina Abramovic med Lady Gaga vid "spirit cooking", en satanistisk ritual där de exklusiva deltagarna hyllar djävulen genom att dricka en cocktail som blandas av mänskliga vätskor som, blod, bröstmjölk, sperma, urin och vätskor ur kvinnornas vagina, som de bl.a. får genom att följa Abramovics råd att stoppa upp en levande fisk i slidan och låter den långsamt sprattla ihjäl sig under en hel natt

Typiskt att den mest osympatiske SVT-reportern igår kväll, Jessika Gedin, ger satanisten fokus. Kan hon utesluta att Abramovic inte har torterat och slaktat barn?

Satanister som Maria Abramovic som inte har någon beröring med nobelpriserna bjuds av den ruttna Nobelstiftelsen, men SD:s partiordförande diskrimineras fortfarande, trots att de sitter i Riksdagen sedan 2010 och är Sveriges tredje största parti, egentligen den näst största, om inte valfusket hade drabbat valet 2018. Med samma argument som SD mobbas borde V:s partiledare också uteslutas.

I Nobelstiftelsens styrelse sitter/satt mycket negativa namn som Engdahl och Walleneberg, som köper forskningen med sina stiftelser.

Annat om nobelskandaler på WTV:

Nobelstiftelsens ordförande Carl-Henrik Heldin sänker vetenskapens och demokratins nivå;

Nikola Tesla fick aldrig Nobelpriset. Nobelkonspiration mot fri energi;

Stor skandal att Mario Draghi och Ray Kurzweil var på Nobelfesten men inte SD;

DN skyddar Clintons pedofilhärva #PizzaGate, Podesta brödernas nyckelroll;

Adrenochrome utvinns av till döds torterade barn = över en miljon försvinner varje år;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.