USA + Ukraina ville spränga Krim-bron med atombomb för att starta WW3

2018-12-02 04:48

källa

Schweizisk alternativmedia hade redan för en vecka sedan undrat om Ukraina var på väg att spränga Krim-bron som går över Kertjsundet, där Ryssland attackerade tre urkainska specialfartyg och beslagtog dem sedan. Några ryska media hade tydligen rapporterat att FSB (den ryska civila underrättelsetjänsten som även utför gränsbevakningen) hade lyckats att stoppa Ukrainas planerade sprängning av Krim-bron, men dessa rapporter försvann sedan illa kvickt.

Det var därför hela genomfarten under bron hade blockerats av ett ryskt fartyg. Detta har aldrig hänt förr. FSB hittade vapen och minst två ukrainska underrättelsofficerare ombord på de tre beslagtagna ukrainska krigsfartyg „Berdjansk", „Nikipol“ und „Jany Kapu“ som vaktade en specialpråm. På andra sidan bron väntade ytterligare två ukrainska fartyg.

Planen skall ha varit att applicera en atombomb under vattnet på bron för att ha så stor sprängskada som möjligt. Denna specialatombomb i storleken av en resväska kom förmodligen från England, precis som sprängladdningarna på färjan M/S Estonia (Hexakomposit). Brittiska media och regeringen konspirerar sedan länge extremt mycket mot Ryssland. Tänk bara på alla lögn i Skripal-affären. Den brittiska arméchefen General Mark Carleton-Smith sade nyligen att Ryssland är ett större hot mot England än ISIS eller Al-Qaida.

källa

Under den ukrainska operationen kretsade ett amerikanskt spionflygplan av typen Boeing RC-135V från marine-basen Souda Bay på Kreta över den ukrainska operationen. Detta bevisar amerikanskt deltagande i starten av det tredje världskriget, som godkänts av Margot Wallströms (S och medlem i ECFR) skandalösa kritik mot Ryssland i detta infekterade ärende.

Därför var Ryssland tvungen att agera, inte bara på vattnet utan även i luften med två stridshelikoptrar och två jetflygplan.

När Putin invigde den stora och mycket dyra Krim-bron maj 2018 skrev den amerikanska tidningen Washington Examiner att Ukraina skulle spränga denna bro med titeln: "Ukraine should blow up Putin's Crimea bridge". Detta krav upprepades av andra Rysslandhatare i USA, GB och Ukraina. Även Poroschenkos viceminister Georgy Tuka hade sagt det på ukrainsk tv "Kanal 5".

WTV ville inte gå ut med denna explosiva info när bara en seriös källa fanns. Men nu har även Simon Parkes vågat publicera det i sin senaste podd. Simon är en extremt seriös källa som har tillgång till unik bakgrundsinformation, dessutom känner WTV honom personligen.

Anledningen till att Ryssland har tjuvhållit på dessa känsliga fakta är förmodligen att de används för maktspelet bakom kulisserna. England och USA skickade inga krigsfartyg till Ukraina som dess regering hade önskat. Trump ställde bara in mötet med Putin under G-20 i Argentina, men troligtvis har de träffats ändå. Enbart oseriösa journalister som AB:s Wolfgang Hansson har drivit på WW3.

Det är lätt att räkna ut att en atombombattack mot en extremt viktig och ny rysk bro som klipper av Rysslands viktigaste flottbas i Europa skulle lätt kunna tända gnistan till ett fullskaligt världskrig. Fy skäms Margot Wallström (S) och Stefan Löfven (S) att ni deltar i ett så smutsigt och extremt farligt spel!

Se även om Ukrainas WW3-provokation på WTV:

Petro Porosjenko behöver Ukrainas provokation mot Ryssland, Margot Wallström krigshetsare;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.