Ryska Rychag-AV och Mi-8MTPR-1 helikoptrar stoppar US- och NATO-terrorister att vinna i Syrien

2018-04-16 19:55

källa: Rychag-Av, Rysslands trumfkort mot terroristerna från USA (Trump), England (May) och Frankrike (Macron) samt fulmedia (den bruna färgen är för fascister)

Electronic warfare system Rychag-AV

More:
http://tass.com/defense/942027

Nya Tider hade den 2 april 2018 ett mycket viktigt inslag om USA:s krigföring mot det syriska folket, som ingen har kommenterat eller uppmärksammat. Nya Tider upplyser om att världen var mycket nära WW3 den 12 mars 2018 och de följande dagarna. Exxon-oljemagnaten och US-utrikesministern Rex Tillerson fick då omedelbart sparken av Donald Trump därför att han ville starta WW3 bakom Trumps rygg och mot presidentens vilja.

"Från bland annat franska vänsterpolitiska kretsar florerar nu rykten, som Nya Tider tipsats om och tagit del av i detalj, att Tillerson var i maskopi med flera ledande europeiska politiker och då inte minst brittiska för att genomföra en kupp mot Moskva där den utlösande faktorn var tänkt att vara förgiftningen av den ryske dubbelagenten Sergej Skripal och hans dotter i den brittiska staden Salisbury den 4 mars.

Komplotten gick ut på att snabbt – innan utredningar skulle kunna påvisa något annat – utpeka Ryssland som skyldiga och visa på ett samband med kemattacker i Syrien.

En påhittad bild av en mordisk Putin som hänsynslöst angriper oppositionella och världen med nervgifter och kemiska vapen skulle sedan målas upp. Något som också skett i västmedia. Ackompanjerat av ett massivt mediedrev, och därmed medial samt politisk press på alla ni­våer i västvärlden, skulle sedan ett krav - med stor uppslutning av västs etablissemang - läggas fram för FN:s generalförsamling på att Ryssland omgående utesluts ur FN:s Säkerhetsråd, där Ryssland och tidigare Sovjet varit en permanent med­lem sedan andra världskrigets slut.

Kuppen skulle öppna för omedelbara och massiva Natobombningar av Syrien, där bland annat Assad och hans familj var prioriterade mål vid sidan av regeringsbyggnader, militära installationer och nyckelförband inom syriska armén. Syftet var bland annat att rädda de väst- och gulfstödda terroristerna i östra Ghouta samt säkerställa att Assad en gång för alla skulle fråntas makten. Något som varit målet, inte sällan officiellt uttalat, sedan starten av kriget mot Syrien 2011." skriver Nya Tider.

Alla giftgasattacker i Syrien har varit under falsk flagga. De dök hela tiden upp när Putin stödda Assad-regeringen (den som säger regim förfalskar historien) var på väg att segra över islamistiska terrorister som har byggts upp och stöds alltjämt av västliga underrättelsetjänster som Mossad, MI6 och CIA samt Saudiarabien, Qatar och UAE.

Att Storbritannien själv ligger bakom Skripal-familjens förgiftning blir allt tydligare. Bakom Kulisserna har gjort sig besväret att översätta:

Lavrov: Laboratorium i Schweiz säger att "BZ toxin" som används i Salisbury, var inte tillverkat i Ryssland, men användes i USA och i Storbritannien

"Ämnet som användes på Sergei Skripal som var en fd spionagent heter BZ, enligt den ryska utrikesministern, enligt det schweiziska statens Spiez-lab. Toxinet producerades aldrig i Ryssland, men var i bruk i USA, Storbritannien och i andra Nato-stater.  .....

Schweiziska centrumet skickade resultaten till OPCW. FN-kemikalievakten begränsade sig dock endast till att bekräfta formeln för ämnet som används för att förgifta Skripals i sin slutrapport utan att nämna några om de övriga fakta som presenteras i schweiziska dokumentet   ....

Lavrov sa att det schweiziska centrumet som bedömde proven är faktiskt Spiez Laboratory. Denna anläggning är ett schweiziskt statligt forskningscenter kontrollerat av den schweiziska federala byrån för civilskydd och i sista hand av landets försvarsminister. Labbet är också ett internationellt erkänt kompetenscenter inom området kärn-, biologiskt och kemiskt skydd och är ett av de fem centra som permanent godkänts av OPCW. ..."

BZ är ett nervgift som tillhör andra klassens kemiska vapen. Den psykotoxiska effekten framkommer inom 30 till 60 minuter efter användandet och varar i två till fyra dagar, rapporterar tyska Sputnik. Detta gift överlever de flesta, så även Skripal och hans dotter.

Men det ansedda och av OPCW betrodda schweiziska labbet Spiez kom även med ytterligare en knorr: man hittade också nervgiftet A234, Nowitjock, som först producerades i Usbekistan under sovjettiden och som innehas numera av Väst efter att uppfinnaren bytte sida till USA efter Sovjetunionens falls. Kontakt med Novitjock är direkt dödlig. Slutsatsen ligger då nära att Storbritannien lade till Novitjock efteråt, för att kunna peka ut Ryssland. Ett typiskt arbetssätt för MI5 och MI6, som ju också låg bakom tunnelbana-attacken i London den 7 juli 2005.

källa; syrisk och rysk Mi-8MTPR-1 helikopter med Rychag-AV utrustning som stör ut NATO-elektronik, så att 71 av 103 missiler missade målet i Syrien den 14 april 2018

Nya Tider rapporterar även över ryssarnas hemliga strålningsvapen som blockerar fiendens elektronik på en distans upp till 400 km: Rychag-AV som monteras på ryska Mi-8MTPR-1 helikoptrar eller markfordon.

"MI-8MTPR-1 är en specialversion av den ryska transporthelikoptern Mi-8 och fungerar som en plattform för elektronisk krigföring. Den är utrustad med den mycket kraftfulla störsändaren Rychag-Av, som kan störa ut och ”förblinda” fientliga mål som stridsflygplan och kryssningsrobotar på uppemot 400 kilometers avstånd. När risken för öppet krig mellan USA och Ryssland var mycket nära kring den 13 mars skickade Moskva i ilfart flera Mi-8MTPR-1:or till Syrien där dessa placerades ut på strategiska platser, som de två ryska baserna och de många syriska flygbaser Ryssland har närvaro vid. Rychag-Av tros vara ett av de ryska störsystem som gjorde att en majoritet av de amerikanska kryssningsrobotarna missade sina mål (NyT v.15/2017) när USA, efter att ha anklagat Damaskus för en kemvapenattack, angrep den syriska flygbasen Shairat i april 2017."

Som WTV redan rapporterade var det dessa hemliga vapen, som baseras på skalärvågor, som gjorde att inga ryska baser träffades vid US-terrorist-attacken den 14 april 2018.

Den visar också tydligt att Trump trots sina försök att trotsa de mörka bakgrundskrafterna tappat makten. Om det är flera faktorer än den av WTV redan rapporterade utpressningen vet vi inte ännu.

Tack vare den överlägsna ryska skalärvågsteknologin kommer NATO-och Israel-terroristerna dock att misslyckas med starten av WW3.

P.S.: det är mycket skamligt att Margot Wallström trampar FN-stadgan om fred med fötterna, hon som fått en så hög position inom FN.

Liknande avslöjanden om Syrienkampen på WTV:

US GB och F-terrorister attackerade Syrien + Ryssland, fulmedia ljuger, alternativa inte;

Kemgasattacken i syriska Douma är fake news;

Alla som gör Putin ansvarig för giftgasattacken i England är krigshetsare, finns inga bevis!

USA visste att Syrien inte använt kemiska vapen den 7.4.17;

NATO officerare från USA, England, Tyskland och Israel fångade i Aleppo, använde kemiska vapen;

Hillary Clinton godkände Sarin-gas leveransen från Libyen till syriska rebeller enligt Seymour Hersh;

Pulitzer Prize journalist Seymour Hersh anklagar USA för lögn om Syriens giftgas skuld;

Stort TACK Vladimir Putin att ni vågar städa upp amerikansk och israelisk terrorism i Mellanöstern;

Putins Ryssland har ett mäktigt hemligt vapen mot USA:s aggressioner;

1 milj syrier tillbaka då Ryssland blockerar fiendens kommunikation;

Russia Won the Scalar Wave War and stopped WW3;

Galaktiskt ställföreträdarkrig i Syrien;
 

Du måste logga in för att kunna kommentera.