2 Sikorsky UH-60 Black Hawk över Stockholm en timme före lastbilsattacken den 7 april 2017

2017-04-27 20:13

Fulmedia och den Mossad-korrumperade polisen har ljugit för oss angående folks vittnesmål om helikoptrar över centrala Stockholm ca. en timme före lastbilsattacken på Åhléns och Drottningatan den 7 april 2017 strax före kl. 15.00.

källa: https://www.facebook.com/ole.dammegard

Ole Dammegård uppmanade sina läsare att ladda ner från Google webcache ett inslag på www.sn.se/sormland/vittnen-sag-polishelikoptrar-en-timme-fore-dadet/ vilket White TV har gjort (litet tidsbrist inför en utlandsresa, uppladdning kommer senare).

Folk sade att de såg två polishelikoptrar och två andra som de inte riktigt kunde placera.

White TV har nu fått kontakt med ett mycket pålitligt vittne, Johan Holmgren, som är grundare och styrelsemedlem i vårt nya parti Populisterna. Johan kan man lita på.

Han berättade för White TV att han åkte på Essingeleden norrut ca. 14.15 den 7 april 2017 och såg då två helikoptrar Sikorsky UH-60, kallad Black Hawk, flyga från Stockholms innerstad i västlig riktning ut ur den kungliga huvudstaden över Essingeleden.

källa: medeltung Sikorsky UH-60, kallad Black Hawk

Det svenska försvaret köpte några av dessa mellanstora helikoptrar i smyg från det amerikanska försvaret. De används bl. a. för trupptransporter i storleksordningen 12 man.

Nyligen avslöjade AB:

Polis och försvar i nära samarbete vid terrorjakt – SOG stod redo

STOCKHOLM/VISBY. Försvarsmakten och Polismyndigheten samarbetade på flera områden i jakten på Rakhmat Akilov, 39, och eventuella medhjälpare.

Bland annat stod Försvarsmaktens hemligaste specialförband SOG redo.

–  Vi både övar och tränar tillsammans med Försvarsmakten för att snabbt kunna få stöd med de resurser vi skulle kunna behöva, säger kommenderingschefen Jonas Hysing på polisens nationella operativa avdelning.

Polisens kommenderingschef Jonas Hysing på Nationella operativa avdelningen uppger att man inom den nationella ledningsstaben, som upprättades kort efter det misstänkta terrordådet, tidigt tog beslut om att samverka med Försvarsmakten.

Först begärde man - och fick - hjälp med medeltung helikopterkapacitet från Försvarsmakten.

– Vi ville kunna flytta våra olika resurser snabbt så det stod tidigt klart att vi ville ha stöd med helikopterkapacitet, säger Jonas Hysing.  ........

Både polisen och försvaret nämner här Försvarsmaktens specialförband, det vill säga Särskilda operationsgruppen, SOG. Förbandet är det hemligaste inom Försvarsmakten och består av handplockade operatörer med expertis inom både strid och underrättelseinhämtning."

Besvärande är naturligtvis att helikoptrarna sågs ca. en timme före terror-attacken. Detta bekräftar White TV:s teori, att övningen pågick inte bara två dagar innan utan även den 7 april 2017 strax före lastbilsattacken.

Det är jättebra att försvaret övar tillsammans med polisen att avvärja terrorattacker i Sverige, då detta behövs för att bekämpa den till Sverige redan insmugglade ISIS-armén, den dagen hela denna islamistiska terrorarmé slår till i Sverige.

Till övningsscenariet även den 7 april 2017 passar följande bilder:

källa: https://www.facebook.com/ole.dammegard

källa som ovan

Annat om Sveriges andra islamistiska terrorattack på WTV:
 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.