Ubåts olycka med kärnvapen utanför den svenska kusten?

2017-03-06 20:15

källa: “NUKE SNIFFER” Boeing WC-135 Constant Phoenix har plats för en besättning på 33 man, inklusive piloter, underhållspersonal och specialister på den avancerade mätutrustningen som analyserar atmosfären utefter flygrutten i realtid.

Bara alternativa media spred nyligen nyheten om förhöjd radioaktivitet i luften på nordhalvklotet.

"Radioaktivt jod har upptäckts i luften över stora delar av Europa den senaste tiden. Det är fortfarande oklart varifrån det kommer även om en källa i Arktis misstänks. I ett ovanligt drag stationerar amerikanska flygvapnet atmosfärundersökningsplanet ”Nuke sniffer” i Storbritannien. Det sågs på sitt första hemliga uppdrag flyga mot Barents hav innan transpondern stängdes av. Samtidigt skickar Ryssland en militärkonvoj över det frusna ishavet mot Arktis. Oron växer nu att någon form av okänd nukleär olycka har skett." skriver bokmässadeltagaren Nya Tider.

Simon Parkes uppgav igår i sin radio show på Wolf Spirit Radio, att en atomubåt skulle haft en nukleär explosion utanför den svenska kusten, hör min 08:39 i första filmen. Det var ingen attack utan en olycka enligt Parkes. Han vet inte om det handlar om en rysk, engelsk eller amerikansk ubåt.

I slutet av intervjun (min 1:34:30) förklarar Simon hur de negativa bakgrundkrafterna har belagt pengar med en kosmisk  förtrollning, så att många här på jorden vill ha så mycket kosing som möjligt utan moraliska hinder, de blir pengaberoende. De flesta bankerna ligger därför på negativa Curry- och Hartmann-krysssar, för att sprida den negativa pengar-energin så långt som möjligt på jorden.

Därefter (min 1:40:50) ger Simon Parkes mycket viktiga upplysningar om frågan varför så många barn och även vuxna försvinner dagligen.

Lyssna även på andra poddar med Simon Parkes på WTV:

Simon Parkes om lugnet före den ekonomiska stormen, Dow Jones över 21,100;

Simon Parkes om GUD, kosmos, solen och mycket mer med Victoria Vives;

Simon Parkes avslöjar vilka Annunaki är, Benjamin Fulford och påvens Antarktis besök november 2016;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.