Vávra Suks tal på bokmässan för Nya tider och Alternamedia

2016-09-25 21:19

Censurmästarna som DN och Aftonbladet roterade så mycket, att de åstadkom raka motsatsen. Skönt att dessa skapare av åsiktskorridoren blir utmanade av Nya tider och andra alternativa media på nätet, t ex White TV.
Chefredaktören för Nya tider är Vávra Suk som även leder deras bokförlag. Här håller han ett litet anförande den 23 september 2016 i sin monter på bokmässan.

Observera, att "tårtkvinnan" är med i Vávras publik, dock den här gången utan tårta. Hon tycker inte om att bli filmad. Nästa dag var hon i Stockholm och omhändertogs av polisen under Folkets demonstration. Vem finansierar hennes resor? Ett ämne för DN kanske?

På bokmässans seminarium idag kl. 09:30 i J1 om frågan huruvida det var rätt att låta Nya tider delta, gjorde åsiktspolisen Åsa Linderborg från AB bort sig rejält. Hon uppmanade att värna om framtiden och ett, enligt henne, ännu större skräckscenario, att självaste SD skulle få en monter på bokmässan 2017. Sedan kom det fram, att SD faktiskt redan varit med på bokmässan 2013 och att det då inte gjordes något väsen av det alls. Förmodligen därför hade Åsa Linderborg inget minne av detta "felsteg" från bokmässans ledning.

Påfallande var också att samtliga ankdammsdeltagare i panelen var helt svart klädda, från skor till halsen. Detta indikerar att de kontrolleras av negativa krafter. Enbart bokmässans VD hade en vit skjorta och svarta byxor. Men som en utjämning hade hon ett svart samvete.

White TV, som inte fick ställa några som helst frågor under ankdammsseminariet, undrar: om SD inte vållade någon cirkus hos gammelmedia då, men den betydligt mindre hatade Nya tider gör det, då kanske censurförsöket var inte riktat mot självaste Nya tider utan mot deras nya bok om skandalerna runt M/S Estonia, som förliste för 22 år sedan.

Läs även på AvpixlatAvslutning på Bokmässan

Bokmässan mobbar Nya Tider igen, får inte delta i ett seminarium om Nya Tider;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.