Merkels inrikesminister Thomas de Maizière skyddade pedofilring med domare och åklagare i Sachsen, utpressningsbar

2017-01-23 00:09

källa

Tysklands Merkelregering har en inrikesminister som heter Thomas de Maizière. Han var från 2004 till 2005 inrikesminister i delstaten Sachsen och därmed ansvarig för polis och åklageriet. Den 12 augusti 2005 fick han en hemlig rapport från Sachsens underrättelsetjänst (Landesamt für Verfassungsschutz Sachsen), som pekade ut höga domare och åklagare i Sachsen att vara med i en pedofilring som hade sex med barn och som handlade med barn.

Istället för att alarmera polis och åklagare så teg Thomas de Maizière och meddelade underrättelsetjänsten att de skulle fortsätta med sina observationer. Det enda som hände litet senare var, att journalister och andra som ville nysta upp träsket i Sachsen (Sachsensumpf) blev själva åtalade av de kriminella åklagarna och dömda av de pedofila domarna.

På den engelska Wikipedia kan läsas mera under Sachsensumpf. Filmen nedan är från tyska statstelevisionen ARD och har ofta tagits bort från YouTube. Jag hittade tyvärr inga engelska eller svenska undertitlar.

När min far hade en hög position i det tyska försvarsdepartementet i början på 1960-talet, fick han lida mycket under Thomas de Maizières far Ulrich, som sedan blev ÖB för tyska Bundeswehr. Det är ett tydligt barndomsminne hur min far ofta beklagade sig över Ulrich de Maizière och även anmälde honom för tjänstefel. En annan släkting, Lothar de Maizière, var mycket mäktig inom DDR. Ingen bra familj helt enkelt.

Thomas de Maizière bär tillsammans med das Merkel det högsta ansvaret för förstörelsen av Tyskland genom den påtvingade migrantinvasionen. Båda borde åtalas för landsförräderi och Thomas de Maizière dessutom för skyddande av brottsling. Hur utpressningsbar är Tysklands inrikesminister och Merkel i samband med pedofilträsket i Sachsen???

Annat om pedofili och makthavare på WTV:

Edathy barnporrskandal i tyska regeringen kickar GMO-majs motståndare precis före EU-beslutet;

Bankirer, journalister och FBI djupt insyltat i barnsex;

Upprop att Påven och Vatikanen skall agera mot barnsex;

Påven Franciskus anklagat för child trafficking i pedofilring;

Nya pedofilanklagelser mot ex-påven Joseph Ratzinger + Bilderberggrundaren prins Bernhard;

Natascha Kampusch offer för mäktig pedofilring;

USA-Establishments Sex with Children and the FBI Covers Up;

Mind Control and Satanism have close ties;

Cathy O'Brien banbrytande mind control vittne;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.